Antena Căutare

Retete

Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete

Rață cu cireșe și courvoisier

Rață cu cireșe și courvoisier

Pieptul de rata se cresteaza usor peste piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si piper si se trage la tigaie fara undelemn si fara a fi incinsa in prealabil, mai intai pe partea cu piele, pentru 4 minute, apoi si pe partea fara piele pentru 2-3 minute.

Marti, 08.03.2016, 23:09
Piept de curcan Souis Vide învelit în bacon, fasole și găluște de spanac cu crumble de alune de pădure și sos de conopidă

Piept de curcan Souis Vide învelit în bacon, fasole și găluște de spanac cu crumble de alune de pădure și sos de conopidă

Pentru început, filetăm pieptul de curcan, dar nu foarte subțire, îl asezonăm cu sare și piper, după care îl rulăm și îl înfășurăm în folia de plastic transparentă.

Marti, 08.03.2016, 20:54
Gutui umplute cu carne de miel sau vițel și rodie

Gutui umplute cu carne de miel sau vițel și rodie

Intr-un castron potrivit ca marime se pun: carnea, usturoiul zdrobit, ardeiul iute fin tocat, 1/2 din coriandru fin tocat, ienibaharul, pesmetul, jumatate de ghimbir, jumatate din ceapa tocata, oul intreg, sare si piper dupa gust.

Marti, 08.03.2016, 20:43
Creveti in gradina de primavara

Creveti in gradina de primavara

Fitarau Sebastian a preparat o reteta de "Creveti in gradina de primavara"

Luni, 07.03.2016, 23:30
Supa crema de broccoli cu branza cu mucegai si pere caramelizate

Supa crema de broccoli cu branza cu mucegai si pere caramelizate

Popa Alexandru a pregatit o reteta de Supa crema de broccoli cu branza cu mucegai si pere caramelizate

Luni, 07.03.2016, 19:15
Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi

Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi

Cristina Pana a preparat o reteta de : Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi

Luni, 07.03.2016, 19:12
ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI

ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI

Adochitei Cristina a preparat o reteta de ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI (APA DE ROSII INIMA DE BOU SI SER DE MOZZARELLA DE BIVOLITA CAMPANA DOP) in show-ul Chefi la cutite

Luni, 07.03.2016, 19:05
File de somon cu sos de mazare tarhon si lamaie

File de somon cu sos de mazare tarhon si lamaie

Zinke Daniel a preparat o reteta de File de somon la tigaie cu cartofi in coaja, sos de mazare cu tarhon si lamaie, ciuperci pleurotus prajite si spuma de albus de oua cu cimbru

Luni, 07.03.2016, 19:00
Iman Baildt sau Vanata umpluta cu legume

Iman Baildt sau Vanata umpluta cu legume

Ali Enise a preparat o reteta de Vanata umpluta cu legume

Luni, 07.03.2016, 18:54
Nikujaga

Nikujaga

Banu Catalin a preparat in show-ul Chefi la cutite o reteta de Nikujaga.

Luni, 07.03.2016, 18:45
Simplu și RAPID! Prepară aluatul de pizza PERFECT din numai 2 INGREDIENTE!

Simplu și RAPID! Prepară aluatul de pizza PERFECT din numai 2 INGREDIENTE!

Îți place mult pizza, dar nu o poți face acasă pentru că mereu îți iese blatul tare? Încearcă cea mai simplă rețetă posibilă.

Miercuri, 02.03.2016, 14:58
Un alt fel de kebab! Chef Cătălin Scărlătescu propune o rețetă ușoară, dar incredibil de gustoasă!

Un alt fel de kebab! Chef Cătălin Scărlătescu propune o rețetă ușoară, dar incredibil de gustoasă!

Îți place să mănânci kebab, dar nu ai încredere să-l cumperi? Încearcă o rețetă simplă și rapidă de la Chef Cătălin Scărlătescu.

Marti, 01.03.2016, 14:24
Prepară un CHEESECAKE delicios în câteva minute, FĂRĂ COACERE!

Prepară un CHEESECAKE delicios în câteva minute, FĂRĂ COACERE!

Ingrediente pentru blat:  - o cană și jumătate biscuiți măcinați  - o treime de ceașcă de zahăr brun pudră  - o jumătate de linguriță de scorțișoară  - o treime de pachet de unt topit ...

Luni, 29.02.2016, 14:16
Prepară o porție de clătite DELICIOASE, folosind doar 2 INGREDIENTE!

Prepară o porție de clătite DELICIOASE, folosind doar 2 INGREDIENTE!

Ingrediente - 100 grame de cremă de brânză  - 4 ouă  (opțional - vanilie și scorțișoară) Mod de preparare Pune ingredientele într-un blender. Dacă preferi clătitele mai aromate, adaugă-le și pe...

Luni, 29.02.2016, 13:56
Paste Singapore, o minunăţie! Uite reţeta propusă de chef Cătălin Scărlătescu

Paste Singapore, o minunăţie! Uite reţeta propusă de chef Cătălin Scărlătescu

Iată cum îţi poţi impresiona apropiaţii cu o reţetă nouă de paste Singapore, o reţetă făcută de chef Cătălin Scărlătescu.

Luni, 29.02.2016, 13:53
Kinga Tanko - Chec cu dovleac

Kinga Tanko - Chec cu dovleac

Ingrediente 7 oua intregi  500 grame dovleac copt in cuptor si decojit  150 grame zahar  250 grame faina  100 grame unt  praf de copt  Pentru decor:  ciocolata menaj 100 grame  200...

Luni, 29.02.2016, 13:51
Delicii la cană! Cel mai simplu și rapid desert pe care îl poți prepara la cuptorul cu microunde în DOAR 5 minute!

Delicii la cană! Cel mai simplu și rapid desert pe care îl poți prepara la cuptorul cu microunde în DOAR 5 minute!

Cu toții iubim desertul dar de cele mai multe ori nu avem timp pentru prăjituri sofisticate, care necesită mult timp pentru preparare. Nimic mai simplu!

Luni, 29.02.2016, 13:46
Chef Florin Dumitrescu recomandă: Paste cu creveți și dovlecei

Chef Florin Dumitrescu recomandă: Paste cu creveți și dovlecei

Ingrediente Creveti 150 g, dovlecel 100 g, unt 30 g, faina 100 g, oua 1 buc., coniac, smantana pentru gatit 50 ml Mod de preparare „După părerea mea, de pe nicio farfurie nu trebuie să lipsească ierburile aromate proaspete....

Luni, 29.02.2016, 13:42
DELICIOS: Pui în crustă de parmezan

DELICIOS: Pui în crustă de parmezan

Ingrediente 4 bucati de piept de pui;  4 linguri faina;  2 oua;  2 linguri de lapte;  4 linguri de parmezan ras;  4 linguri de pesmet;  ulei;  sare si piper dupa gust;  putin...

Luni, 29.02.2016, 13:41
O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

Încearcă o reţetă deosebită a lui chef Florin Dumitrescu.

Luni, 29.02.2016, 13:36
Clătite cu nuci şi miere, o delicatesă propusă de chef Florin Dumitrescu

Clătite cu nuci şi miere, o delicatesă propusă de chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a oferit o reţetă simplă de clătite cu nuci şi miere, ce se face rapid, în doar trei paşi.

Miercuri, 24.02.2016, 14:32
Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Mănânci ouă des? Încearcă această reţetă savuroasă!

Miercuri, 24.02.2016, 14:20
Chef Florin Dumitrescu ne învaţă să preparăm o delicioasă friptură din piept de vită

Chef Florin Dumitrescu ne învaţă să preparăm o delicioasă friptură din piept de vită

Chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina lui de facebook o reţetă delicioasă din piept de vită.

Miercuri, 24.02.2016, 14:09
Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Ingrediente piper proaspăt măcinat  25 g parmezan ras  1 ou  50 g bacon  100 g spaghete Mod de preparare  Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un...

Miercuri, 24.02.2016, 14:03
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Îţi plac fructele de mare? Prepară şi tu cea mai bună reţetă de scoici Saint Jack!

Miercuri, 24.02.2016, 13:22
Gospodinele trebuie să știe asta! Ponturi de la Chef Florin Dumitrescu pentru a face cea mai bună pâine de casă

Gospodinele trebuie să știe asta! Ponturi de la Chef Florin Dumitrescu pentru a face cea mai bună pâine de casă

Chef Florin Dumitrescu te învață să faci cea mai bună pâine de casă.

Marti, 23.02.2016, 11:28
Cauți un desert rapid și ușor de făcut? "Bucuria copiilor", o prăjitură delicioasă cu biscuiţi şi ciocolată

Cauți un desert rapid și ușor de făcut? "Bucuria copiilor", o prăjitură delicioasă cu biscuiţi şi ciocolată

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o prăjitură delicioasă cu biscuiţi şi ciocolată intitulată "Bucuria copiilor", perfectă pentru weekend.

Vineri, 12.02.2016, 16:24
Ciocolata și alcoolul dau savoare prăjiturilor de top! Tortul îmbibat cu palincă de prune a înnebunit toți pofticioșii din lume!

Ciocolata și alcoolul dau savoare prăjiturilor de top! Tortul îmbibat cu palincă de prune a înnebunit toți pofticioșii din lume!

15 torturi celebre în cofetăriile din Europa au fost făcute şi la Odorheiul Secuiesc, la un curs de perfecţionare a cofetarilor din ţară. Participanţii au aflat de la specialiştii străini secrete ale torturilor tradiţionale dar au învăţat şi reţete noi.

Miercuri, 10.02.2016, 08:55
Secretul ciorbei rădăuțene a fost dezvăluit de o gospodină din Bucovina. Cu această rețetă nu vei da greș vreodată!

Secretul ciorbei rădăuțene a fost dezvăluit de o gospodină din Bucovina. Cu această rețetă nu vei da greș vreodată!

Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând.

Vineri, 05.02.2016, 17:39
Vrei să slăbeşti? Chef Florin Scărlătescu te învaţă să prepari salata care te scapă de 15 kilograme

Vrei să slăbeşti? Chef Florin Scărlătescu te învaţă să prepari salata care te scapă de 15 kilograme

Chef Florin Scărlătescu te învaţă să prepari o salată răcoroasă, care, în plus, te ajută să slăbeşti 15 kilograme.

Vineri, 05.02.2016, 13:04
Chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie rețeta de DROB a bunicii

Chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie rețeta de DROB a bunicii

”In Joia Mare, bunica obisnuia sa vopseasca ouale. Nu stiu cand avea timp pentru toate treburile gospodaresti, dar mereu masa ei era incarcata de bunatati. Tot in perioada asta, ne rasfata si cu celebra prajitura cu bulion, facuta din ingrediente atat de simple, dar cu un gust absolut fabulos. De la bunica am mostenit multe retete de suflet, ea era cea care nu stia cu ce bunatati sa ma mai incante.

Joi, 09.04.2015, 16:34
x