Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete
Pieptul de rata se cresteaza usor peste piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si piper si se trage la tigaie fara undelemn si fara a fi incinsa in prealabil, mai intai pe partea cu piele, pentru 4 minute, apoi si pe partea fara piele pentru 2-3 minute.
Marti, 08.03.2016, 23:09Pentru început, filetăm pieptul de curcan, dar nu foarte subțire, îl asezonăm cu sare și piper, după care îl rulăm și îl înfășurăm în folia de plastic transparentă.
Marti, 08.03.2016, 20:54Intr-un castron potrivit ca marime se pun: carnea, usturoiul zdrobit, ardeiul iute fin tocat, 1/2 din coriandru fin tocat, ienibaharul, pesmetul, jumatate de ghimbir, jumatate din ceapa tocata, oul intreg, sare si piper dupa gust.
Marti, 08.03.2016, 20:43Fitarau Sebastian a preparat o reteta de "Creveti in gradina de primavara"
Luni, 07.03.2016, 23:30Popa Alexandru a pregatit o reteta de Supa crema de broccoli cu branza cu mucegai si pere caramelizate
Luni, 07.03.2016, 19:15Cristina Pana a preparat o reteta de : Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi
Luni, 07.03.2016, 19:12Adochitei Cristina a preparat o reteta de ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI (APA DE ROSII INIMA DE BOU SI SER DE MOZZARELLA DE BIVOLITA CAMPANA DOP) in show-ul Chefi la cutite
Luni, 07.03.2016, 19:05Zinke Daniel a preparat o reteta de File de somon la tigaie cu cartofi in coaja, sos de mazare cu tarhon si lamaie, ciuperci pleurotus prajite si spuma de albus de oua cu cimbru
Luni, 07.03.2016, 19:00Ali Enise a preparat o reteta de Vanata umpluta cu legume
Luni, 07.03.2016, 18:54Banu Catalin a preparat in show-ul Chefi la cutite o reteta de Nikujaga.
Luni, 07.03.2016, 18:45Îți place mult pizza, dar nu o poți face acasă pentru că mereu îți iese blatul tare? Încearcă cea mai simplă rețetă posibilă.
Miercuri, 02.03.2016, 14:58Îți place să mănânci kebab, dar nu ai încredere să-l cumperi? Încearcă o rețetă simplă și rapidă de la Chef Cătălin Scărlătescu.
Marti, 01.03.2016, 14:24Ingrediente pentru blat: - o cană și jumătate biscuiți măcinați - o treime de ceașcă de zahăr brun pudră - o jumătate de linguriță de scorțișoară - o treime de pachet de unt topit ...
Luni, 29.02.2016, 14:16Ingrediente - 100 grame de cremă de brânză - 4 ouă (opțional - vanilie și scorțișoară) Mod de preparare Pune ingredientele într-un blender. Dacă preferi clătitele mai aromate, adaugă-le și pe...
Luni, 29.02.2016, 13:56Iată cum îţi poţi impresiona apropiaţii cu o reţetă nouă de paste Singapore, o reţetă făcută de chef Cătălin Scărlătescu.
Luni, 29.02.2016, 13:53Ingrediente 7 oua intregi 500 grame dovleac copt in cuptor si decojit 150 grame zahar 250 grame faina 100 grame unt praf de copt Pentru decor: ciocolata menaj 100 grame 200...
Luni, 29.02.2016, 13:51Cu toții iubim desertul dar de cele mai multe ori nu avem timp pentru prăjituri sofisticate, care necesită mult timp pentru preparare. Nimic mai simplu!
Luni, 29.02.2016, 13:46Ingrediente Creveti 150 g, dovlecel 100 g, unt 30 g, faina 100 g, oua 1 buc., coniac, smantana pentru gatit 50 ml Mod de preparare „După părerea mea, de pe nicio farfurie nu trebuie să lipsească ierburile aromate proaspete....
Luni, 29.02.2016, 13:42Ingrediente 4 bucati de piept de pui; 4 linguri faina; 2 oua; 2 linguri de lapte; 4 linguri de parmezan ras; 4 linguri de pesmet; ulei; sare si piper dupa gust; putin...
Luni, 29.02.2016, 13:41Încearcă o reţetă deosebită a lui chef Florin Dumitrescu.
Luni, 29.02.2016, 13:36Chef Florin Dumitrescu a oferit o reţetă simplă de clătite cu nuci şi miere, ce se face rapid, în doar trei paşi.
Miercuri, 24.02.2016, 14:32Mănânci ouă des? Încearcă această reţetă savuroasă!
Miercuri, 24.02.2016, 14:20Chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina lui de facebook o reţetă delicioasă din piept de vită.
Miercuri, 24.02.2016, 14:09Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un...
Miercuri, 24.02.2016, 14:03Îţi plac fructele de mare? Prepară şi tu cea mai bună reţetă de scoici Saint Jack!
Miercuri, 24.02.2016, 13:22Chef Florin Dumitrescu te învață să faci cea mai bună pâine de casă.
Marti, 23.02.2016, 11:28Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o prăjitură delicioasă cu biscuiţi şi ciocolată intitulată "Bucuria copiilor", perfectă pentru weekend.
Vineri, 12.02.2016, 16:2415 torturi celebre în cofetăriile din Europa au fost făcute şi la Odorheiul Secuiesc, la un curs de perfecţionare a cofetarilor din ţară. Participanţii au aflat de la specialiştii străini secrete ale torturilor tradiţionale dar au învăţat şi reţete noi.
Miercuri, 10.02.2016, 08:55Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând.
Vineri, 05.02.2016, 17:39Chef Florin Scărlătescu te învaţă să prepari o salată răcoroasă, care, în plus, te ajută să slăbeşti 15 kilograme.
Vineri, 05.02.2016, 13:04”In Joia Mare, bunica obisnuia sa vopseasca ouale. Nu stiu cand avea timp pentru toate treburile gospodaresti, dar mereu masa ei era incarcata de bunatati. Tot in perioada asta, ne rasfata si cu celebra prajitura cu bulion, facuta din ingrediente atat de simple, dar cu un gust absolut fabulos. De la bunica am mostenit multe retete de suflet, ea era cea care nu stia cu ce bunatati sa ma mai incante.
Joi, 09.04.2015, 16:34