Căutare Live

Conserve pentru iarnă. Rețetă de tocană de legume tradițională

Reteta tocana de legume. Aceasta conserva pentru iarna se prepara in cel mult o ora si nu necesita multa priceprere. Daca doriti, puteti adauga orez spre finalul procesului de fierbere. Reteta tocana de legume traditionala, gustoasa si usor de preparat.

Rețetă tocană de legume. Această conservă pentru iarnă se prepară în cel mult o oră și nu necesită multă priceprere. Dacă doriți, puteți adăuga orez spre finalul procesului de fierbere. Rețetă tocană de legume tradițională, gustoasă și ușor de preparat.

Ingrediente pentru rețeta de tocană de legume:

- șase cartofi

- un ardei

- o ceapă roșie

- o telină

- trei roșii

- 250 ml. de ulei de măsline

- o vânătă

- un morcov

- sare

Mod de preparare pentru rețeta de tocană de legume:

Citește și
Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY
Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY
Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY
Speak, Ștefania, Alex Velea, Zanni
Speak, Ștefania, Alex Velea, Zanni, Sony și Babană, la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, duminică, de la 20:00, la Antena 1
Speak, Ștefania, Alex Velea, Zanni, Sony și Babană, la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, duminică, de la 20:00, la Antena 1
chef iosif stefanescu
Cine e chef Iosif Ștefănescu, simpaticul co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1
Cine e chef Iosif Ștefănescu, simpaticul co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1
Mai multe articole

Pentru început toate legumele trebuie spălate și curățate. Cartofii și morcovul se taie felii și se pun la fiert în apă caldă.

Citește și: Tocană de legume cu orez. Rețetă tradițională ca la mama acasă

Ceapa și ardeiul se taie mărunt și se călesc într-o tigaie în care a fost încins înainte uleiul de măsline. Ideal ar fi ca ceapa să fie adăugată prima la călit.

Într-un vas încăpător adaugi ulei cu apă și călești vânăta împrună cu țelina tăiate mărunt. Peste vânătă și țelină adaugi, în vasul încăpător, cartofii, morcovul, roșiile ardeiul și ceapa. Legumele se lasă pe foc până considerați că tocana este suficient de gătită. Sarea se adaugă după gust.

Cea mai bună rețetă pentru gogonele murate, de pus toamna, târziu: Cum le alegi, cum se prepară și de ce ai nevoie... Cea mai bună rețetă de frigărui din lume! Cum poți pregăti totul în cuptor...
Ultimele știri