Antena Căutare

Cum trebuie fiartă fasolea corect? Ai procedat greșit până acum. Te-ai fi putut îmbolnăvi

Leguminoasele cum ar fi fasolea, soia, năutul, lintea, arahidele sunt bogate în minerale, însă, potrivit medicilor, organismul nostru asimilează aproximativ jumătate din cantitatea nutrienților.

Leguminoasele cum ar fi fasolea, soia, năutul, lintea, arahidele sunt bogate în minerale, însă, potrivit medicilor, organismul nostru asimilează aproximativ jumătate din cantitatea nutrienților.

Organismul uman are nevoie de zinc, fier și magneziu pentru a preveni stările depresive și a funcționa corect. De aceea, există o metodă eficientă ce îți va ajută organismul să asimileze toate mineralele necesate.

Leguminoasele trebuie lăsate la înmuiat, peste noapte, în apă foarte caldă - 60 de grade Celsius, pentru a reduce conținutul de acid fitic. Această schimbare simplă are un efect uriaș: creșterea absorbției mineralelor în proporție de 50-100%.

De asemenea, fierberea fasolei uscate trebuie făcută la temperatură mică, timp îndelungat, scrie jurnalul.ro. Focul de lemne este ideal, dar în cazul în care nu putem recurge la această modalitate de preparare, trebuie să avem grijă ca sursa de căldură să fie la temperatura cea mai joasă.

Cea mai tare rețetă de cartofi țărănești! Se face imediat și te va cuceri instant!... Salată arăbească, gata în doar zece minute! Este extrem de gustoasă și ideală pentru diete!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x