Antena Căutare

Deliciu în doar 30 de minute! Pui cu mango și sos dulce-picant, un preparat cu care faci spectacol!

Dacă vrei să îți răsfeți papilele gustative cu un preparat cu adevărat simplu și extrem de gustos, atunci trebuie neapărat să încerci rețeta noastră de piept de pui cu mango și sos dulce-picant! Nu ai nevoie de multe ingrediente și poți pregăti totul în mai puțin de 30 de minute!

Dacă vrei să îți răsfeți papilele gustative cu un preparat cu adevărat simplu și extrem de gustos, atunci trebuie neapărat să încerci rețeta noastră de piept de pui cu mango și sos dulce-picant! Nu ai nevoie de multe ingrediente și poți pregăti totul în mai puțin de 30 de minute!

Marele avantaj al acestei rețete este că poți pregăti totul într-o singură tigaie, adică făcând o economie mare de timp. Noi am ales să pregătim totul în tigaia Regis Stone Copper Wok, fiindcă este extrem de încăpătoare și triplul strat special, antiaderent, previne lipirea și ne ajută să dăm un plus de savoare preparatului nostru.

Pentru a pregăti rețeta de piept de pui cu mango, sos dulce-picant și garnitură de orez basmati vei avea nevoie de câteva ingrediente:


  • Piept de pui (500 g)
  • O ceapă
  • Un ardei capia
  • Un mango
  • Un morcov
  • Condimente după gust (sare, piper etc)
  • Sos sweet chili (sau zahăr și chili pudră sau ardei iute tocat mărunt)
  • Suc de roșii
  • Orez basmati (sau bob lung)

Cum pregătim rețeta de piept de pui cu ananas și sos dulce-picant?

Începem totul prin a pune o tigaia Regis Stone Copper Wok la încins. Carnea se taie în cuburi sau fășii, în funcție de preferință. Se călește puiul cu puțin ulei și se adaugă ceapa tocată mărunt. Morcovul și ardeiul îl tăiem în fâșii cât mai subțiri de 2-3 centimetri și adăugăm în tigaie.

Deliciu în doar 30 de minute! Pui cu mango și sos dulce-picant, un preparat cu care faci spectacol!

Când legumele s-au muiat adăugăm sosul tomat, bucăți generoase de mango și câteva linguri de sos sweet chili (dacă nu ai poți pune fie pudră de chili, fie ardei iute tocat mărunt și dregi totul cu zahăr).

Spre final punem sare, piper și zahăr, în funcție de gustul pe care dorim să-l obținem. Mâncarea trebuie să fie dulce-picantă, puiul bine făcut și bucățile de mango să nu-și piardă textura, ci să rămână întregi, așa îți dai seama că ai gătit totul cum trebuie. Mâncarea merge de minune servită cu o garnitură de orez basmati sau orez cu bob lung!

Am folosit ulei la această rețetă doar pentru a adăuga un plus de savoare, căci în tigăile din gama Regis Stone poți găti simplu și rapid, fără strop de grăsime! Motivul? Stratul special, antiaderent, previne lipirea și permite ingredientelor să își păstreze nu doar textura și culoarea, ci și să se gătească în sucul propriu, plin de nutrienți benefici pentru sănătate. Mai puține calorii, dar mai mult gust!

Deliciu în doar 30 de minute! Pui cu mango și sos dulce-picant, un preparat cu care faci spectacol!

Tigaia Regis Stone Copper Wok are baza din oțel inoxidabil, lucru ce permite distribuirea uniformă a căldurii. Ingredientele se gătesc fără ca tu să ai grija că trebuie să verifici preparatul.

Poți pregăti astfel tot felul de tocănițe, mâncăruri cu sos sau amestecuri delicioase de legume sau rețete asiatice, totul în aceeași tigaie! Fără urme de arsură, fără fum, fără grăsime și fără prea multe bătăi de cap! Transformă gătitul într-o experiență de milioane, cu accesoriul de bucătărie potrivit!

Rețetă de murături pentru iarnă: Conopidă cu sfeclă roșie în saramură... Mille-feuille din brânză de capră cu tartar de roșii și crumble de fistic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x