Căutare Live

Florin Dumitrescu, dezlănțuit în bucătăria Chefi la cuțite! Ce a țipat la propria echipă

Emoțiile și tensiunile au crescut până la limita în ediția 33 Chefi la cuțite! Presat de timp, Dumitrescu a început să tipe la propria echipă de bulinute.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

Echipele lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu trebuie să înfrunte azi o nouă probă cu peripeții. În ediția 33 Chefi la cuțite, concurenții trebuie să gătească rulade și rulouri pentru un juriu format din doctori.

Florin Dumitrescu a țipat la propria echipă în ediția 33 Chefi la cuțite

Pentru proba de azi, Florin Dumitrescu a ales un preparat ambițios pentru a impresiona juriul format din doctori. El a spus echipei lui de bulinute să pregătească azi o rulada de porc.

Din păcate, emoțiile și presiunea și-au spus cuvântul și Chef Dumitrescu și-a pierdut cumpătul atunci când a văzut că ruladele nu erau gata de pus în cuptor.

Deși nu își pierde calmul foarte des în bucătăria Chefi la cuțite, de această dată, Florin Dumitrescu a țipat la propria echipă, ce a surprins nu doar concurenții, ci și ceilalți chefi.

Nu e prima data când Florin Dumitrescu își pierde cumpătul și țipă la concurenți în sezonul 8 Chefi la cuțite. În ediția 31, Cheful a urlat la Diva lui Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ultimele știri