Antena Căutare

Kinga Tanko - Chec cu dovleac

Ingrediente

7 oua intregi

500 grame dovleac copt in cuptor si decojit

150 grame zahar

250 grame faina

100 grame unt

praf de copt

Pentru decor:

ciocolata menaj 100 grame

200 grame gem de macese

Bezele

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul, se adauga dovleacul trecut prin sita, untul si faina cu praful de copt. Se coace in cuptor la 160 de grade Celsius timp de aproximativ 40 de minute. Se incearca cu acul pentru ca fiecare dovleac are continut mai mare sau mai mic de umiditate. Dupa ce s-a racit, se taie cu inel si se lipesc cate 2 bucati cu gem de macese. Ciocolata se topeste in baie de aburi. Pe farfurie se deseneaza o panza de pajanjen, se pun bezelele si cateva picaturi de gem de macese. Este un desert simplu, dar gustos, cu ingrediente naturale de toamna, un desert sanatos, pe care copii in special il vor adora.

Poftă bună!

Delicii la cană! Cel mai simplu și rapid desert pe care îl poți prepara la cuptorul cu microunde în DOAR 5 minute!... Paste Singapore, o minunăţie! Uite reţeta propusă de chef Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x