Căutare Live

Porumbel umplut cu orez și măruntaie servit cu o salată de roșii cu mărar și nuci

Foarte gustoasă combinația acestei rețete de Porumbel umplut cu orez și măruntaie servit cu o salată de roșii cu mărar și nuci!

Porumbel umplut cu orez și măruntaie

Foarte gustoasă combinația acestei rețete de Porumbel umplut cu orez și măruntaie servit cu o salată de roșii cu mărar și nuci!


Ingrediente pentru rețeta Porumbel umplut cu orez și măruntaie servit cu o salată de roșii cu mărar și nuci

  • 4 porumbei cu ficățeii, pipotele și inimile lor
  • 2 cepe
  • 1 kg orez
  • 1 kg roșii
  • 400 g unt
  • ulei floarea soarelui
  • Sare
  • Piper
  • Oregano
  • praf de usturoi
  • rozmarin
  • foi de dafin
  • mărar proaspăt
  • 100 g nuci
  • 400 g bulion

Mod de preparare pentru rețeta Porumbel umplut cu orez și măruntaie servit cu o salată de roșii cu mărar și nuci

Curățăm porumbeii, îi spălăm și îi frecăm cu sare.

Spălăm orezul și il lăsăm la scurs.

Într-o tigaie încăpătoare, călim ceapa tocată mărunt, în ulei încins, apoi adăugăm pipotele, inimile și ficățeii.

După ce se rumenesc ușor, adăugăm orezul și condimentele.

Între timp, pregătim salata de roșii.

Tăiem roșiile, tocăm mararul, presărăm nucile pisate și condimentăm după gust.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Dupa ce orezul cu măruntaiele de porumbei s-au preparat, le dăm rece, apoi umplem porumbeii cu acest amestec și îi închidem folosind scobitori, sau bețe de frigărui.

Într-o oală, fierbem apă, adăugăm o ceapă tăiată în sferturi, câteva roșii și condiment și adăugăm porumbeii umpluți.

Îi lăsăm să fiarbă bine, apoi îi ungem cu bullion și îi tragem în unt topit.

Îi servim alături de salată.

Poftă bună!

Spaghete cu pește spadă. O rețetă simplă și gustoasă!... Rețeta de omletă cu cartofi în varianta spaniolă este cea mai bună din lume! Cum se face...
Ultimele știri