Căutare Live

Reţetă foarte simplă: Prăjitura "Loca" e gata în câteva minute, cu puţine ingrediente, fără bătaie de cap

Învaţă să pregăteşti o prăjitură delicioasă cu ciocolată, caramel şi lapte. E gata în doar câteva minute!

cullyskitchen.com

Învaţă să pregăteşti o prăjitură delicioasă cu ciocolată, caramel şi lapte. E gata în doar câteva minute!

INGREDIENTE:

Pentru blat:

170 g faina
120 g unt
50 g zahar brun

Pentru crema:

400 g lapte condensat
60 g zahar brun

60 g unt

Cum să faci pâinea "pepenaş"! Încearcă o reţetă simplă, cu puţine ingrediente

Pentru glazura:

100 g ciocolata cu lapte
50 g ciocolata neagra
2 linguri de lapte

MOD DE PREPARARE:

Se pun intr-un bol faina, zaharul si untul si se amesteca pana se obtine un aluat omogen si neted. Acesta se intinde in forma de dreptunghi. Se pune aluatul in tava tapetata cu hartie de copt, apoi se coace in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20 minute. Cand este gata, se lasa sa se raceasca in tava.

Citește și
daniela crudu la emisiunea poftiti pe la noi: poftiti prin tara
Daniela Crudu, în lacrimi la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Cum arăta înainte de operațiile estetice
Daniela Crudu, în lacrimi la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Cum arăta înainte de operațiile estetice
Familia Buda și familia Șaulescu, la distracție pe pârtie! Cum s-au distrat împreună foștii concurenți Mireasa
Familia Buda și familia Șaulescu, la distracție pe pârtie! Cum s-au distrat împreună foștii concurenți Mireasa
Familia Buda și familia Șaulescu, la distracție pe pârtie! Cum s-au distrat împreună foștii concurenți Mireasa
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Mai multe articole

Se pun laptele condensat, untul si zaharul la fiert, la foc foarte mic in jur de 20 minute, pana prinde culoarea caramelului si se desprinde usor de pe marginile cratitei.

Cum să faci cea mai bună BACLAVA! Încearcă o reţetă foarte simplă, pe care o poate face oricine, în câteva minute

Se toarna caramelul cald peste blat si se intinde uniform. Se topeste ciocolata la bain-marie, punand doua linguri de lapte si se toarna peste caramelul racit. Se lasa sa se intareasca ciocolata, apoi se poate taia prajitura in felii. Pofta buna!

Prăjitura "Explozie dulce": Cu doar cinci ingrediente, fără coacere, faci un desert delicios şi rapid... Haide, vino copilărie înapoi, cu gustul tău cu tot! Cea mai gustoasă rețetă de NUCI UMPLUTE!...
Ultimele știri