Antena Căutare

Delicii de vară: Roșii umplute cu cremă de brânzeturi

Roșiile cu brânză sunt preferatele tuturor, vara, dar vor fi și mai atractive, mai ales pe un platou de aperitive dacă le servim în varianta: Roșii umplute cu cremă de brânzeturi.

Delicii de vară: Roșii umplute cu cremă de brânzeturi
Roșii umplute cu cremă de brânzeturi

Roșiile cu brânză sunt preferatele tuturor, vara, dar vor fi și mai atractive, mai ales pe un platou de aperitive dacă le servim în varianta: Roșii umplute cu cremă de brânzeturi.

Rețeta Roșii umplute cu cremă de brânzeturi - Ingrediente


  • 6 roșii de grădină, mai mari
  • 150 gr brânză telemea, sărată
  • 250 gr brânză de vaci, proaspătă
  • 1-2 linguri de smântână
  • 1 legătură de mărar verde
  • castraveți și măsline verzi, pentru decor

Rețeta Roșii umplute cu cremă de brânzeturi - Mod de preparare

Spălăm bine roșiile și le îndepărtăm partea de deasupra, ce cu cotorul.

Apoi le scobim interiorul cu o linguriță, dar doar partea cu semințe, lăsând pulpa întreagă, în interior.

Dăm brânza telemea pe răzătoare, o amestecăm cu brânza proaspătă și smântâna și adăucăm mărarul verde, tocat.

Omogenizăm compoziția de brânzeturi și umplem cu ea roșiile.

Le decorăm frumos cu măsline verzi, umplute cu ardei și cu felii subțiri de castraveți, sub formă de fluturași, să-i delectăm pe copilași.

Citiți și rețetele:

Rulouri de castravete umplute cu cremă de brânză

Rulouri de vinete umplute cu brânzeturi aromate

Prăjitură cu aluat fraged și cremă de brânză cu zmeură... Rețetă de tartă cu legume. O delicioasă tartă aperitiv, perfectă pentru orice masă din zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x