Antena Căutare

Zabaione

Ingrediente

  • 6 gălbenușuri proaspete
  • 6 linguri de zahăr
  • 150 ml vin Marsala sau un vin dulce
  • 500 gr căpșuni
  • 4 frunzulițe de mentă

Mod de preparare

Se spală căpșunile, se pasă la scurs și se taie în sferturi, sau în cuburi.

Se așază la baza cupelor de șampanie.

Gălbenușurile se pun într-un vas, la bain marie, se presară puțină sare peste ele și se mixează continuu, adăugând, treptat și zahărul.

Se mixează până devin cremoase, apoi se adaugă vinul și din nou se mixează până se omogenizează.

Se ridică vasul de pe foc și se lasă sosul să se tempereze, apoi se toarnă în cupe, peste căpșuni.

Se servește decorat cu mentă și căpșuni.

Preparat etiopian - Mimita beef... Somon poșat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x