Antena Căutare

A fost dependent de heroină: ”A trebuit să văd moartea ca să realizez că pot face ceva cu viața mea!” Chefii, impresionați de Dorin

Antochi Dorin Mihai are 24 de ani vine din Hunedoara și se recomandă bucătar de profesie. La prima vedere pare un om ca toți ceilalti, însă povestea lui este una tristă. A început să muncească la 16 ani într-o brutărie pentru a reuși să se desprindă de un anturaj care îi punea în pericol viitorul.

Antochi Dorin Mihai are 24 de ani vine din Hunedoara și se recomandă bucătar de profesie. La prima vedere pare un om ca toți ceilalti, însă povestea lui este una tristă.

A ”debutat” în muncă la 16 ani, într-o brutărie, pentru a reuși să se desprindă de un anturaj care îi punea în pericol viitorul. A recunoscut în fața chefilor cum, pe vremea adolescenței, a început să consume droguri.

”Timp de opt ani am fost dependent de droguri, de substanțe interzise. Mi-am renegat familia, prietenii, am ajuns să fur bani și bunuri din casă. Un prieten s-a sinucis, iar asta m-a demoralizat și mai mult. Am văzut moartea cu ochii, iar acela a fost momentul în care am realizat că pot să fac ceva cu viața mea”, povestește plin de tristețe Dorin.

”Pentru mine e o mare realizare să fiu aici. Bucătăria pentru mine înseamnă buncărul meu, acolo îmi găsesc alinarea”, mărturisește concurentul.

A ales să se prezinte în fața chefilor cu un piept de pui gratinat cu ananas, un preparat despre care spune că îl recomandă gustul special. Dar ce părere au jurații?

”Avem nevoie de oameni ca tine în echipă”, i-a spus chef Bontea, după ce i-a oferit cuțitul.

”Hai, Cătăline, gustă! Mâncați, că e bună! Bondoacă ai zis?” Doamna Tereza a stârnit hohote de râs printre jurați: ”Vezi... ”Chef SCĂRLĂTESCUL, îndulcitorule”, ai în fața ta cel mai mare fan! La 19 ani, Ionuț hrănește rața cu zmeură. Ce zic jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x