Căutare Live

A treia amuletă în doar câteva minute, la „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea, lovitură dură pentru adversarii săi

Un adevărat război al amuletelor a izbucnit, în ediția 32 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Supărat pe Florin Dumitrescu și pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea a folosit o amuletă neașteptată!

Sorin Bontea, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

A cincea bătălie culinară pe echipe din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță. Concurenții trebuie să gătească, timp de șaizeci de minute, preparate de tip fast food, menite să impresioneze jurații din ediția 32: vedete, influenceri și staruri de pe Tik Tok.

Bucătarii se gândeau ce rețete trebuie să aleagă atunci când Cătălin Scărlătescu a decis să folosească o amuletă prin care echipele adverse se împart în două și grupurile gătesc pe rând, câte zece minute fiecare.

Chefii au folosit amulete în ediția 32 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Nu a durat mult și Florin Dumitrescu a decis să își ia revanșa, folosind o amuletă prin care a ales un bonus din palmaresul lui Sorin Bontea, pentru a bloca un ingredient din rețeta lui Scărlătescu.

citește și: Trupa Andre s-a reunit la „Chefi la cuțite”! Ce dezvăluiri au făcut celebrele cântărețe

Supărat și dornic să le dea tuturor o lecție, Sorin Bontea a apăsat butonul de alertă și a dezvăluit ce amuletă are de gând să folosească.

citește și: Florin Dumitrescu a țipat la Lavinia Ilcău, diva lui Scărlătescu! Ce a făcut concurenta

„Alege un interval de 15 minute în care echipele să gătească folosind o singură mână”, a anunțat Sorin Bontea, sigur de strategia sa de la „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

A început războiul amuletelor la „Chefi la cuțite”! Ce decizie a luat Florin Dumitrescu... Florin Dumitrescu, amuletă după amuletă la „Chefi la cuțite”! Ce mișcare a făcut pentru echipa sa...
Ultimele știri