Antena Căutare

Accident de coșmar la „Chefi la cuțite”! Concurenții au rămas fără cuvinte când au văzut ce s-a întâmplat pe bandă

Situație fără precedent în ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Pe banda de foc s-a petrecut un accident ce i-a dezaarmat pe bucătari!

Accident de coșmar la „Chefi la cuțite”! Concurenții au rămas fără cuvinte când au văzut ce s-a întâmplat pe bandă Galerie
Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, bucătarii din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trecut prin momente de coșmar!

Timp de șaizeci de minute, concurenții au încercat să pregătească o porție delicioasă de amuse-bouche, pentru a impresiona pe cei care vor face jurizarea acestei probe de gătit pe echipe.

Accident pe bandă, în ediția 30 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Emoțiile au fost mari, fiindcă orice vot poate face diferența dintre a scăpa sau a intra la duel, la „Chefi la cuțite”. Timpul s-a scurs rapid și, imediat ce farfuriile au fost montate, concurenții le-au așezat cu multă grijă pe banda de foc.

citește și: Gina Pistol i-a lăsat mască pe toți, la „Chefi la cuțite”! Cum a apărut: „Am rămas gură cască”

citește și: Zannidache, replică neașteptată pentru Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”: „Recunoști?!”

Apoi, când aceasta a pornit, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și bucătarii din echipele lor s-au bucurat, dar fericirea le-a pierit brusc și a fost înlocuită de panică și supărare, atunci când s-a petrecut un accident dureros și fără precendet în istoria emisiunii!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea, ceartă uriașă la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat... După accidentul de la „Chefi la cuțite”, piloții de raliu au jurizat farfuriile concurenților! Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x