Antena Căutare

Acuzații grave pentru Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Ce i-a reproșat Sorin Bontea: „E filmat, băiatule”

Situație fără precedent în ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, echipa lui Cătălin Scărltăescu a avut parte de acuzații grave din partea lui Sorin Bontea și a echipei sale!

Acuzații grave pentru Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Ce i-a reproșat Sorin Bontea: „E filmat, băiatule” Galerie
Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și a anunțat că tema din ediția 30 este cea de amuse-bouche!

Zâmbetele au pierit rapid de pe chipurile concurenților, căci tema presupune pregătirea unor aperitive savuroase, ce aduc o explozie de gusturi și rafinament. Apoi, frumoasa prezentatoare a emisiunii a anunțat cine va face jurizarea, de data aceasta.

Sorin Bontea, acuzații la adresa lui Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite

„Astăzi gătiți pentru piloți de raliu. Oameni foarte activi, competitivi, care ard foarte multe calorii în timpul unei curse”, a dezvăluit Gina Pistol, spre marea surprindere a tuturor.

citește și: Romică Romașcu, pus să aleagă dacă rămână la „Chefi la cuțite” sau nu! Ce decizie a luat

Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu a dezvăluit, spre marea surprindere a tuturor, faptul că nu este un fal al acestui sport fiindcă nu are permis de conducere și pentru că îi este frică de viteză.

citește și: Zannidache, replică neașteptată pentru Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”: „Recunoști?!”

Având la dispoziție doar șaizeci de minute, unii dintre concurenți au intrat în panică și au încercat chiar să fure startul, în ediția 30 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Bucătarii din echipa lui Cătălin Scărlătescu au fost acuzați de către Sorin Bontea de faptul că și-au luat farfuriile, înainte de-a fi fost pornit cronometrul! Acest incident a stârnit un adevărat scandal și a urmat un schimb acid de replici, în bucătărie.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Lovitură grea în ediția 30 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce probă au primit concurenții... Țipete și tensiuni în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce au pățit concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x