Antena Căutare

Alexandra Chiriac, fotomodelul care vrea să demonstreze că are talent şi în bucătărie

Alexandra Chiriac are 23 de ani este fotomodel, dar lucrează în restul timpului și într-o patiserie şi locuieşte în Bucureşti!

Chefi la Cuțite, Sezon 7, Ediția 10. Alexandra Chiriac are 23 de ani este fotomodel, dar lucrează în restul timpului și într-o patiserie şi locuieşte în Bucureşti!

Iubește pantofii cu toc, iar din această cauză nu mai are loc în dulap. Cu o colecție de peste 150 de perechi de pantofi, Alexandra nu a reușit să îi poarte pe toți. Pictatul o relaxează, iar cititul este o pasiune.

„Sunt o fire îndrăzneață, îmi place să încerc tot ceea ce este nou pentru că viața este scurtă și trebuie să faci tot ceea ce îți place și ceea ce simți.”

CITEȘTE ȘI: Cum dai GUST bucăților de pește! Acesta este secretul știut doar de cei mai buni bucătari!

Pasiunea de a găti s-a dezvoltat în momentul în care părinții s-au mutat din țară. De cinci ani de zile, Alexandra își gătește singură, iar acest lucru se vede în farfuria sa.

Alexandra Chiriac, fotomodelul care vrea să demonstreze că are talent şi în bucătărie

Simona Pope a jurizat lupta din bucătărie pentru cea de-a zecea amuletă! Cine a fost declarat câştigător?... Cristian Rusen a trecut prin momente grele după ce copilul său a fost suspect de autism! "Ne-a dat cu lumea în cap&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x