Antena Căutare

Andrei Hîncu a dat multe bătăi de cap chefilor! Ce ingredient misterios a folosit: „E de ținut minte, voi încerca și eu”

Tot în a cincea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a participat și Andrei Hîncu, zis și Kani! Tânărul de 27 de ani este de meserie frizer, daar a vrut să demonstreze că se pricepe la fel de bine și la gătit.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Plin de încredere, tânărul a fost încurajat de iubita sa să participe în sezonul 8Chefi la cuțite”.

Andrei Hîncu (zis și Kani) a făcut un curs de frizerie, apoi a primit o ofertă de lucru în Bulgaria. A muncit acolo o vreme și apoi a primit de la manager vestea că urma să participe la un concurs din Germania.

citește și: Daniela Grădinaru, doamna de „fier” care a topit inimile chefilor: „Am fost șefa lui 7 ani la muncă, acasă sunt șefă toată viața”

„M-am dus știind că nu o să ajung în finală, că aveam un bilet a doua zi spre Tenerife, voiam să mă mut acolo. Dar la concursul din Germania m-a văzut managerul de la cea mai mare companie din dlume în domeniu, cumva mai sus de atât nu poți să țintești, și mi-a făcut o ofertă să mă duc acolo, genul de ofertă pe care o primești doar o dată în viață și pe care nu poți s-o refuzi. Am avut o frică să stau cu rockstaruri ale frizeriei, dar până la urmă a fost totul bine.

Andrei Hîncu a dat multe bătăi de cap chefilor! Ce ingredient misterios a folosit: „E de ținut minte, voi încerca și eu”

Andrei Hincu la emisiunea „Chefi la cuțite”

Andrei Hincu la emisiunea „Chefi la cuțite”

Mi-am îndeplinit visul, m-am bucurat de tot ce a fost acolo. Apoi am revenit în România și mi-am deschis propria frizerie, o frizerie-bar, în București”, a dezvăluit tânărul concurent din sezonul 8Chefi la cuțite”.

citește și: Rux Opulenta a făcut show la „Chefi la cuțite”! I-a pus la punct pe toți: „Să vă arăt cum se face tiramisu de bogați, cu aur”

Acum, Kani (Andrei Hîncu) dorește să afle dacă este la fel de priceput și la gătit! Cu o super rețetă de pui în crustă de semințe cu sos gorgonzola, tânărul a sperat să facă spectacol.

„Ai reușit din amestecul tău de coniac, smântână de gătit și gorgonzola să dai un gust de cafea sau cacao. E de ținut minte, voi încerca și eu”, i-au dezvăluit chefii, care au încercat să își dea seama, la degustare, ce ingredient secret conține preparatul.

Pentru preparatul prezentat, concurentul a primit șansa de-a merge mai departe.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Daniela Grădinaru, doamna de „fier” care a topit inimile chefilor: „Am fost șefa lui 7 ani la muncă, acasă sunt șefă toa... Marți seara, Chefi la cuțite a fost lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x