Antena Căutare

Atac de panică și emoții care dau în clocot în prima confruntare pe echipe la „Chefi la cuțite”

Au ajuns până în faza confruntărilor, din sute au rămas doar 18, dar abia acum începe greul.

Concurenții din cele trei echipe conduse de chef Bontea, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu intră în prima confruntare în bucătărie, care nu va fi deloc așa cum se așteptau.

Bucuria de a se afla în această fază a concursului e repede risipită de prima probă pe echipe și de presiunea lucrului contra cronomteru și sub coordonarea a trei chefi exigenți, fiecare decis să câștige. Preparatele internaționale sunt tema primei confruntări, iar echipele trebuie să tragă la sorți între mâncare din Franța, Italia și China. Cine ce va găti rămâne de văzut luni de la 20.30.

Presiunea concursului își va spune cuvântul, astfel că nervii încep să se încordeze, emoțiile duc la greșeli, iar printre concurenți se iscă primele conflicte. Gemelina este la un pas să-și piardă cumpătul și din cauza emoțiilor puternice face un atac de panică chiar pe platouri și are nevoie de intervenția medicilor, în vreme ce Angi nu își va mai putea reține lacrimile.

Concurenții fiecărei echipe trebuie să învețe să asculte indicațiile chefilor, să-și împartă efficient sarcinile, să lucreze împreună. Odată cu prima confruntare pe echipe repornește banda care macină nervii chefilor, dar și ai concurenților, iar aceștia din urmă simt pe pielea lor cum e să aștepți rezultatul votului pentru farfuria ta.

Cine intră la duel și ce concurent părăsește competiția luni seară, telespectatorii Antena 1 află într-o nouă ediție „Chefi la cuțite”.

PISTOLul, din spate! Gina a cucerit internetul cu o imagine în care apare în lenjerie intimă: ”Ce priveliște! Te întreci... FOTO! Să vezi și să nu crezi: Chef Scărlătescu s-a pozat în cea mai inedită ipostază: ”Surprizăăă! Babețica e de culoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x