Antena Căutare

Au crezut că li s-a pregătit o mâncare de cartofi, dar s-au trezit cu o surpriză în farfurie. Ce au descoperit

Tatiana Paul are 43 de ani, este medic stomatolog și a venit tocmai de la Sibiu ca să ne arate că mânuiește cuțitul la fel de bine precum instrumentele de la cabinetul medical. Concurenta a făcut senzație în ediția a treia din seoznul 8 „Chefi la cuțite”.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În timp ce a pregătit o rețetă specială, menită să-i impresioneze pe jurații „Chefi la cuțite”, Tatiana Paul a dezvăluit ce poveste de viață uimitoare are.

„M-am măritat destul de tânără, eu am văzut la mama că bărbatul cu mâncare se ține. Am fost măritată 17 ani și am divorțat în urmă cu trei ani. Regret acum că nu am făcut copii, dar asta e. Așa a fost să fie. În 2010, chiar peste noapte, am aflat că sunt suspectă de un cancer de col uterin.

citește și: De ce vor toate participantele în echipa lui chef Scărlătescu. Explicația unei concurente măritate

M-am operat, dar din 2010 încoace a fost un stres pentru mine să repet analizele. Am suferit o depresie majoră și apoi am avut un moment în care m-am trezit. Am realizat că trebuie să fac tot ceea ce nu am făcut, ce nu am avut curajul să fac, pentru că până la urmă chiar pot orice.

Au crezut că li s-a pregătit o mâncare de cartofi, dar s-au trezit cu o surpriză în farfurie. Ce au descoperit

Tatiana Paul, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Tatiana Paul, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Iubesc foarte mult meseria pe care o am și sunt extrem de ambițioasă”, a dezvăluit concurenta, plină de speranță că va reuși să facă senzație la emisiunea „Chefi la cuțite”.

citește și: Reacția lui chef Scărlătescu la vederea farsei pe care i-a pregătit-o chef Bontea. Ce a spus despre statuia Marilyn Monroe

Cu o supă cremă de ardei copți, concurenta a așteptat cu sufletul la gură verdictul din partea celor trei jurați.

Cum au reacționat cei trei jurați când au gustat preparatul concurenti? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Câștigătorul amuletei cu numărul 3. Cine l-a „înfrânt” pe chef Scărlătescu și ce avantaj a câștigat... Au crezut că mâncarea din farfurie le-a fost pregătită de un „nea Marinuș”. Cum arată în realitate concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x