Antena Căutare

Bătălia de la Titani la cuțite s-a terminat! Cine a câștigat statuia specială pentru sezonul 8 al emisiunii

Bătălăia finală de la Titani la cuțite s-a dat între Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu!

La ultima probă de gătit de la Titani la cuțite, cele două echipe rămase în concurs au încercat să pregătească rețete fine și spectaculoase, pentru a impresiona juriul format din Chef Sorin Bontea și bucătarii din echipa sa.

ULTIMA PROBĂ DE LA TITANI LA CUȚITE DECIDE CÂȘTIGĂTORUL

La felul principal, cu temă de fine dining, cele două echipe au pregătit coaste de miel cu piure de vinete și de cartofi alături de tataki de ton cu spanac (rețeta lui Cătălin Scărlătescu) și Tournedos rossini cu cremă brulle de foie gras, inel de parmezan și cartofi galletto (rețeta lui Florin Dumitrescu).

citește și: A explodat! Cătălin Scărlătescu, cuvinte grele și o criză uriașă de furie la Titani la cuțite „Las-o naiba, îți dau și cheile de la casa mea?!”

Tot în manieră de fine dining a fost și desertul, iar echipele au pregătit Bavarois au chocolat cu fructe de pădure și mentă (rețeta lui Cătălin Scărlătescu) și un lava cake cu smochine (rețeta lui Florin Dumitrescu).

citește și: Carusel nebun de gătit și o regulă imposibilă, în bucătăria Titani la cuțite! Scărlătescu, lovitură dură pentru Sorin Bontea: „Nu mă așteptam să mi-o dea mie”

Chef Sorin Bontea și echipa sa formată din trei bucătari au degustat atent fiecare dintre preparatele de mai sus și au acordat note, pentru a putea alege câștigătorul statuii!

Deznodământul a fost surprinzător: Cătălin Scărlătescu a câștigat statuia!

Urmărește clipul video de mai sus din Titani la cuțite ca să savurezi din plin acest moment special din emisiunea!

A explodat! Cătălin Scărlătescu, cuvinte grele și o criză uriașă de furie la Titani la cuțite „Las-o naiba, îți dau și c... A țipat, a dansat și a făcut show! Cătălin Scărlătescu are statuie pentru sezonul 8 Chefi la cuțite! „Mamă, Sorine, ai c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x