Antena Căutare

Bogdan Boceanu de la „Chefi la cuțite” a fost căutat de FBI și a făcut primul milion de dolari, până la 18 ani

Bogdan Boceanu are 36 de ani și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu o rețetă delicioasă de nachos mexican, dar și cu dezvăluiri incredibile din viața sa!

Bogdan Boceanu de la „Chefi la cuțite” a fost căutat de FBI și a făcut primul milion de dolari, până la 18 ani Galerie
Bogdan Boceanu de la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și cei trei jurați au descoperit preparatul din farfurie.

Apoi, ușile s-au deschis și în platoul „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția Bogdan Boceanu, care a adus pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu un cadou inedit.

Bogdan Boceanu i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite cu povestea sa de viață

„Sunt programator și director de marketing la câteva firme. Ca programator nu fac nimic, fiindcă nu am reușit să văd partea constructivă din programare, ci partea distructivă, ceea ce m-a dus în Statele Unite ale Americii, a venit FBI-ul și m-a luat, pentru o faptă făcută în 2003 au venit în 2012. Am făcut fraudă bancară, conspirație la fraudă bancară, fraudă cu cărți de credit…Eu am început totul la 15.

citește și: Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 17, cea mai puternică dintre toate

Am făcut un program care genera cărți de credit (…). În 2002, de la carduri am ajuns să facem o schemă de phishing prin care am prins mai mulți miliardari în SUA. Cineva a vorbit și am fost prins. Cred că am făcut primul milion de dolari până la 18 ani (…). Banii s-au dus de mult, timpul a trecut”, au fost dezvăluirile incredibile făcute de Bogdan Boceanu, la emisiunea „Chefi la cuțite”.

Am aflat cum a fost prins cu mii de carduri falsificate asupra sa și cum a scăpat de o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.

citește și: Robert Csete, cerere în căsătorie la „Chefi la cuțite”! Reacția chefilor a fost savuroasă: „Cum să vii aici ca să-ți iei nevastă?”

Concurentul i-a lăsat mască pe jurații emisiunii „Chefi la cuțite” cu poveștile sale de viață și aceștia nu au ezitat să-I pună fel și fel de întrebări, curioși fiind să afle cât mai mutle despre Bogdan Boceanu.

Surpriza a fost și mai mare atunci când concurentul a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în etapa următoare din emisiunea „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ce surpriză au trăit Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”, la degustare... Cătălin Scărlătescu s-a pus în genunchi, la „Chefi la cuțite”! Ce l-a determinat să facă un astfel de gest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x