Antena Căutare

Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 9. Premiera, mai curând decât crezi

Sezonul 9 din emisiunea Chefi la Cuțite revine la Antena 1 mai repede decât crezi. Premiera show-ului culinar va avea loc chiar în luna februarie.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Chef Scarlatescu, Gina Pistol
Când va avea loc premiera sezonului 9 din show-ul culinar Chefi la Cuțite, de la Antena 1 | Antena 1

Chefi la Cuțite și-a încântat fanii încă de la debutul pe micile ecrane și a continuat să ofere publicului din România momente de neuitat pe parcursul a 8 sezoane.

Acum, sezonul 9 din emisiune revine cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol și promite și mai multe surprize ca până acum, prima fiind chiar un nou co-prezentator, îndrăgit de publicul din România - Speak.

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite nu va mai fi singură, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

Premiera sezonului 9 Chefi la Cuțite va avea loc duminică, 28 februarie, la ora 20:00

Chefi la Cuțite revine cu sezonul 9 de pe 28 februarie. Premiera va avea loc duminică, la ora 20:00.

Citește și: Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Sezonul 9 din Chefi la Cuțite va putea fi urmărit duminica de la ora 20:00 și luni și marți de la ora 20:30, la Antena 1.

Show-ul culinar îi readuce pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu în fața publicului, alături de concurenți ce vor încerca să îi convingă că merită un loc în bucătăria show-ului culinar.

La fel ca în ceilalți ani, noul sezon promite surprize fanilor emisiunii și un nou membru în familia Chefi la Cuțite - Speak, ce va fi co-prezentatorul Ginei Pistol.

Speak, coprezentator al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult,” a declarat Speak.

”Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a continuat el.

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă.

“Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a declarat Speak.

Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții.

Citește și: Foștii concurenți de la „Chefi la cuțite”, reuniune emoționantă! Ce a dezvăluit Vlăduț Manoliu: „Trebuie să recunosc”

“Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a povestit Gina despre sezonul 9 din emisiunea Chefi la Cuțite.

Vezi Chefi la Cuțite din 28 februarie, duminică de la ora 20:00, și luni și marți de la ora 20:30, la Antena 1

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x