Antena Căutare

Cât de mari s-au făcut fetele lui Florin Dumitrescu. Chef-ul se mândrește cu o familie superbă

Florin Dumitrescu se mândrește cu o o soție și două fiice superbe.

Florin Dumitrescu se mândrește cu o familie superbă

Antena 1 & Instagram

Florin Dumitrescu le-a urat doamnelor și domnișoarelor „La mulți ani!” de 8 martie și a postat o fotografie cu doamna și cele două domnișoare din viața lui. Florin Dumitrescu este un familist convins, iar soția Cristina și cele două fiice Ava și Mia îi aduc o bucurie imensă.

„Născut de femeie, crescut de femeie, educat de femei, îndrăgostit de femeie și iubit de femei, ghidat de femei, cresc două viitoare femei puternice, totul din jurul nostru se învărte în jurul vostru. La mulți ani, femei! Să vă bucurați din plin de această zi”, a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram.

Imaginea cu familia îndrăgitului chef a stârnit laude din partea fanilor.

Cum a început povestea de dragoste dintre Florin Dumitrescu și Cristina

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Florin Dumitrescu și Cristina Sima s-au văzut pentru prima oara în anul 2010, când tânăra a intrat în restaurantul unde lucra chef-ul. Florin Dumitrescu a fost cucerit din prima clipă de frumusețea Cristinei și i-a pregătit un desert spectaculos pentru a o impresiona.

După ce a plecat din resturant, Dumitrescu i-a cerut prietenia pe Facebook.

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj ce i-a uluit pe fanii „Chefi la cuțite”: „Vrei să te măriți cu mine?”

"Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine ,,fructul Interzis" și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon.", a spus Florin Dumitrescu.

Citește și: Florin Dumitrescu, anunț ce i-a luat prin surprindere pe fanii „Chefi la cuțite”! „Încă 3 săptămâni”

După trei ani de relație s-a născut prima fetiță a celor doi, iar apoi a urmat nunta și cea de-a doua fetița, care le-a bucurat sufletele.

"Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!", a mai spus Florin, conform Viva.

Florin și Cristina Dumitrescu sunt părinții a două fetițe: Ava Elisabeta, născută în 2013, iar în 2015, s-a născut și și cea de-a doua fetiță Mia Victoria.

„Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta. Nu îmi doresc nimic mai mult decât am acum. Dar cel mai important pentru mine şi momentele în care mă simt un adevărat învingător sunt acestea, în care dragostea învinge. Am o familie foarte frumoasă şi mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoasă. Iubitele mele, vă mulţumesc pentru tot ceea ce sunteţi. Aţi reuşit să mă faceţi să mă simt un bărbat împlinit şi să depăşim toate momentele mari din viaţa mea, iar reţeta succesului sunteţi voi. Vă iubesc mult”, spunea chef Florin Dumitrescu în anul 2015, la nașterea celui de-al doilea copil.

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei i-a uluit pe jurați cu rețeta pregătită, dar și cu dezvăluirile făcute... Jador și mama lui vin la Chefi la cuțite, astăzi, de la 20:30 pe Antena 1...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x