Antena Căutare

Cătălin Voicu, fost membru al trupei Ro-Mania, i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață

Cătălin Voicu are 41 de ani și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că se pricepe de minune la gătit. Fostul membru al trupei Ro-Mania a făcut o dezvăluire emoționantă!

Cătălin Voicu, fost membru al trupei Ro-Mania, i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață Galerie
Cătălin Voicu, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În timp ce a pregătit o super rețetă de piept de curcan cu sos de muștar cu fasole verde și baby carrot la „Chefi la cuțite”, Cătălin Voicu a povestit mai multe despre viața sa. Am putut descoperi astfel cu ce se ocupă în prezent fostul membru al formației Ro-Mania, trupa ce a lansat numeroase hituri de petrecere de-a lungul timpului.

Cătălin Voicu, fost membru al trupei Ro-Mania, a făcut spectacol la Chefi la cuțite

Plin de emoții, Cătălin Voicu a stat în spatele ușilor și a privit cu nerăbdare la degustarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”.

citește și: Cătălin Scărlătescu s-a dezlănțuit în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”: „Costa opt sute de euro”

„Sunt fost cântăreț, actual agent de vânzări pentru o firmă de contabilitate. Am fost membrul unei trupe timp de 16 ani, am fost în formația Ro-Mania. M-am retras în urmă cu șase ani, dar formația merge înainte. M-am retras pentru că familia este mai importantă și vreau să fie mai aproape de ea. Sunt căsătorit de 20 de ani, am un copil de șase ani, care a venit în urmă cu trei ani în familie.

Am încercat să avem copii, am avut numeroase nereușite, inclusive o fertilizare in vitro. Am mers apoi pe ideea de adopție, l-am adoptat pe Alex în urmă cu trei ani. Acum pot spune că sunt un părinte împlinit din toate punctele de vedere. Dacă vrei să adopți cu adevărat se rezolvă totul foarte repede”.

citește și: Chefii s-au jucat mima în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”! Măciucă le-a dat clasă tuturor

Am descoperit apoi despre concurent cum a ajuns să participe în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar și cine gătește cel mai mult la el în familie.

„Soția este cea care m-a înscris la acest concurs, presupun că i-a plăcut ce gătesc acasă. Eu, având maim ult timp liber, prefer să o aștept cu mâncărica acasă, soția se ocupă de deserturi”, a mărturisit Cătălin Voicu, mândru tare de familia sa, dar și dornic să reușească o performanță la „Chefi la cuțite”.

Și când cloșurile s-au ridicat, verdictul a adus o bucurie imensă pentru concurent! Cu două cuțite, Cătălin Voicu s-a întors victorios la copilul său, care a plâns de fericire.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Scărlătescu s-a dezlănțuit în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”: „Costa opt sute de euro”... Amuleta 11 aduce o provocare uriașă la „Chefi la cuțite”! Ce a anunțat Gina Pistol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x