Antena Căutare

Ce a dezvăluit Ștefania Pop la scurt timp de la Finala Chefi la cuțite: „Desertul a avut două ingrediente de bază”

Ștefania Pop, fostă concurentă a sezonului 10 de Chefi la cuțite, a publicat un mesaj despre Finala în care a susținut-o pe Raluca Todea.

Colaj cu Ștefania Pop Galerie
Ștefania a gătit un desert de-a dreptul spectaculos în Finala de la Chefi la cuțite, iar toți jurații au avut nuai cuvinte de laudă la adresa preparatului | Antena 1

Ștefania Pop a publicat pe contul său de Instagram un mesaj în care a dezvăluit că în finala de Chefi la cuțite a simțit o presiune enormă, însă a dat tot ce a avut mai bun pentru finalista echipei roz, Raluca Todea.

Ștefania a gătit un desert de-a dreptul spectaculos în Finala de la Chefi la cuțite, iar toți jurații au avut nuai cuvinte de laudă la adresa preparatului.

Citește și: Brigitta Gheorghe, mesaj de încurajare pentru Ștefania Pop, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce i-a transmis coechipiera

Ce a spus Ștefania Pop despre Finala Chefi la cuțite

Ștefania a publicat pe Instagram câteva fotografii de la finală, alături de un mesaj prin care a descris tot ce a simțit în acele momente:

„Desertul din finală a avut două ingrediente de baza: multă muncă și tot sufletul meu. Mă bucur că asta s-a văzut și s-a simțit. A fost o mare onoare pentru mine să aud cuvintele lui chef Florin Dumitrescu și să simt că i-am demonstrat ce îmi doream, iar el a fost atât de mândru de rezultat. M-au frapat aprecierile degustărilor, niște oameni extrem de profesioniști cărora le mulțumesc din suflet .
Am simțit o presiune enormă însă am dat tot ce am avut mai bun pentru Raluca Todea care este my perfect match foreveeeer .

Love you Ralu, mulțumesc că ai avut încredere în mine.
Felicitări tuturor finalistilor noștri, sunteți și suntem cu toții câștigători”, a scris Ștefania Pop, la scurt timp de la difuzarea Finalei de la Chefi la cuțite.

Citește și: Cum arată soțul Ștefaniei Pop de la Chefi la cuție. Concurenta s-a căsătorit recent. Cum a arătat în rochie de mireasă

Ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece a fost pentru prima oară când show-ul culinar a avut două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Citește și: Ce a recunoscut chef Florin Dumitrescu după eliminarea Ștefaniei Pop de la Chefi la cuțite: „Ai avut un parcurs remarcabil”

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care au făcut competiția și mai savuroasă s-au numărat și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care au fost adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

În marea finală a sezonului 10, toți cei trei chefi au avut câte un reprezentant. Ultima bătălie culinară s-a dat între Adrian Stroe din echipa de aur galben a lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea din echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu și Florica Boboi din echipa de aur alb a lui Sorin Bontea. Finaliștii au pregătit un starter, un main course și un desert și, în funcție de punctele primite la cele trei jurizări, a fost desemnat câștigătorul. Florica Boboi a primit marele trrofeu Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Iulian Juncănaru, fost concurent Chefi la Cuțite, a murit. Dentistul avea numai 39 de ani... Cum a răspuns Oxi (Roxana Crudu) după ce a fost acuzată că a sabotat-o pe Raluca Todea în Finala Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x