Antena Căutare

Ce a făcut Adrian Luca de la „Chefi la cuțite”, chiar după nuntă! Cum a fost surprins fostul concurent

Fanii sezonului 8 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1 au descoperit ce a făcut Adrian Luca, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu iubita sa.

Adrian Luca, în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Adrian Luca, fost concurent în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Chefi la cuțite

Bucuria a fost mare pentru urmăritorii talentatului concurent de la „Chefi la cuțite” atunci când acesta a postat pe pagina sa personală de Instagram o fotografie cu el în costum de mire.

Deși Adrian Luca este la vârsta la care mulți nici nu se gândesc la căsătorie, iată totuși că tânărul bucătar și-a luat inima în dinți la sfârșitul anului 2020 și și-a unit destinul cu cel al iubitei sale, pe nume Daria. Apoi, fanii au putut descoperi ce a făcut Adrian Luca, la scurt timp după căsătorie!

Ce a făcut Adrian Luca de la „Chefi la cuțite” sezonul 8 imediat după căsătorie

După 44 de ediții savuroase, sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul. Am avut parte de numeroase povești de viață surprinzătoare, rețete delicioase, confruntări culinare ce ne-au ținut cu sufletul la gură și dueluri din care nu au lipsit răsturnările de situație spectaculoase.

Printre cei care au reușit să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a fost și tânărul Adrian Luca. În luna septembrie a anului trecut, mii de concurenți s-au prezentat la preselecții și au sperat că vor reuși să prezinte pentru cei trei îndrăgiți jurați o farfurie cu adevărat spectaculoasă. Printre ei s-a numărat și Adrian Luca, un tânăr în vârstă de 23 de ani, care a pregătit o minunată rețetă de gateau de cartofi cu praz, sos fin de șofran și creveți cu aromă de portocale. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat rețeta și au ajuns la concluzia că acesta merită din plin să meargă mai departe, îmn următoarea etapă a emisiunii.

citește și: Adrian Luca de la „Chefi la cuțite” s-a căsătorit și soția sa i-a impresionat pe mulți! Cum arată Daria

Și simțurile celor trei îndrăgiți jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 nu au dat greș, căci Adrian Luca nu doar că s-a descurcat de minune și a trecut cu brio peste probele din bootcamp, ci a ajuns chiar în echipa lui Sorin Bontea, deveninid astfel coleg cu bucătari mult mai experimentați decât el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, acest lucru nu l-a intimidat și nici nu l-a oprit să lupte din greu și să demonstreze că are stofă de bucătar. Deși a trecut împreună cu echipa sa prin numeroase dueluri, Adrian Luca și-a păstrat mereu optimismul și a dat tot ce a avut mai bun pentru echipa sa.

Mai mult decât atât, Adrian Luca a reușit să devină unul dintre cei nouă semifinaliști, spre marea surpriză a tuturor. În ciuda străduințelor sale, acesta nu s-a calificat și în marea finală, însă a câștigat ceva mult mai de preț: admirația și simpatia fanilor.

citește și: Claudia Radu de la Chefi la cuțite a slăbit considerabil de când merge la sală. Cum arată acum îndrăgita semifinalistă

În luna decembrie a acestui an, Adrian Luca a decis să se căsătorească. Într-o postare recentă de pe Instagram, tânărul poate fi văzut stând mândru alături de frumoasa sa mireasă, pe nume Daria. Așa cum era de așteptat, fanii nu au ratat ocazia să transmită fericitului cuplu numeroase felicitări și urări de bine.

Recent, Adrian Luca din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a postat o fotografie prin care urmăritorii săi au putut descoperi cum a ales acesta să își petreacă luna de miere. Mai exact, tânărul a vizitat lacul Surduc din județul Timiș, o destinație extrem de îndrăgită de turiști și de pasionații de peisaje frumoase.

În descrierea pozei, tânărul a subliniat cât de frumoasă și relaxantă este natura, dar și faptul că se bucură de călătorie împreună cu soția sa, semn că Adrian Luca este maim ult decât mândru de noul său statu.

Ce mai face si cum arată Bogdan Vandici, câștigătorul sezonului 5 Chefi la cuțite... Îți amintești de Rahela Pîslaru de la „Chefi la cuțite”? A devenit mamă și are un look nou! Cum arată azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x