Antena Căutare

Ce a recunoscut Cătălin Scărlătescu, după ce i-a dat lui Adrian Stroe cuțitul de aur! Fanii au reacționat imediat

Fanii emisiunii Chefi la cuțite au reacționat imediat atunci când au văzut ce mesaj neașteptat a transmis Cătălin Scărlătescu, la scurt timp după ce a oferit cuțitul de aur lui Adrian Stroe.

colaj foto cu adrian stroe si catalin scarlaatescu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Fanii au reacționat imediat la mesajul publicat de Cătălin Scărlătescu, după ce a oferit cuțitul de aur la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 10 din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a ales să îi dea cuțitul de aur lui Adrian Stroe, un bucătar din Râmnicu Vâlcea. Fanii au fost surprinși și au reacționat imediat atunci când au văzut ce a dezvăluit juratul, imediat după emisiune, chiar pe pagina sa de Instagram.

Ce a dezvăluit Cătălin Scărlătescu pe Instagram, la scurt timp după ce i-a dat cuțitul de aur lui Adrian Stroe, la Chefi la cuțite sezonul 10

Adrian Stroe a decis să participe la Chefi la cuțite sezonul 10 cu o rețetă inedită de desert, pe bază de mousse de ciocolată și chipsuri de hippen. Texturile surprinzătoare, elementele de decor, gustul și prezentarea i-a convins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să îi dea toate cele trei cuțite.

Citește și: Cine este Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

Totuși, după ce a stat puțin pe gânduri, Scărlătescu i-a oferit cuțitul de aur, spre marea surpriză a tuturor!

Sorin Bontea i-a lăudat din plin mișcarea. Potrivit acestuia, puțini sunt bucătarii care se pricep cu adevărat și la desert, motiv pentru care și el „pusese” ochii pe Adrian Stroe.

La scurt timp după terminarea emisiunii, Cătălin Scărlătescu i-a surprins pe urmăritorii săi de pe Instagram cu un mesaj neașteptat.

„N-am crezut vreodată că pot să dau cuțitul de aur pentru un desert...dar a fost senzațional, fabulos! Bine ai venit în echipa mea, Adrian! 💪”, a scris Cătălin Scărlătescu pe pagina sa de Instagram, la scurt timp după ce și-a găsit cuțitul de aur din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară! Fanii emisiunii știu că Scărlătescu nu a fost și nu este nici în prezent un mare fan al deserturilor, însă se pare că Adrian Stroe a reușit performanța de a-l cuceri chiar cu un preparat dulce pe îndrăgitul jurat al emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Momente memorabile aseară, la Chefi la cuțite: Actrița Doina Teodoru, roast savuros pentru iubitul ei, Chef Cătălin Scăr... Gina Pistol revine de luni, 26 septembrie, la Chefi la cuțite: „Show-ul acesta este un proiect de suflet pentru mine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x