Antena Căutare

Cine ar fi crezut?! Ce facultate a făcut Alexandru Sasu, de la Chefi la cuțite! A renunțat la tot pentru bucătărie

Unul dintre cei mai apreciați concurenți din emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 7, a fost Alexandru Sasu, un tânăr bucătar aflat la început de carieră, dar care a demonstrat că are tot ceea ce îi trebuie pentru a deveni un Chef în adevăratul sens al cuvântului! 

Cine ar fi crezut?! Ce facultate a făcut Alexandru Sasu, de la Chefi la cuțite! A renunțat la tot pentru bucătărie Galerie
Alexandru Sasu, concurent Chefi la cuțite

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite ne-a adus nu doar rețete delicioase și lupte pe cinste în bucătărie, ci și povești surprinzătoare de viață și concurenți talentați.

Este și cazul lui Alexandru Sasu, din echipa verde a lui Chef Sorin Bontea. Plin de ambiție și dornic să demonstreze că bucătăria este marea lui pasiune, concurentul s-a făcut remarcat încă din perioada jurizărilor pe nevăzute.

Priceperea și dorința de-a învinge l-au făcut să ajungă până în semifinala sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite, spre marea surpriză a tuturor. Deși nu are experiența în ani a altor bucătari mai în vârstă, Alexandru Sasu a demonstrat că orice este posibil atunci când îți dorești cu adevărat.

Cine ar fi crezut?! Ce facultate a făcut Alexandru Sasu, de la Chefi la cuțite! A renunțat la tot pentru bucătărie

Alexandru Sasu, concurent Chefi la cuțite

Echipa mov a lui Chef Sorin Bontea

Puțini sunt însă cei care știu faptul că, înainte de-a deveni un bucătar atât de priceput, Alexandru Sasu și-a încercat norocul într-un domeniu cu mult diferit.

Mai exact, Alexandru Sasu de la Chefi la cuțite are studii făcute la facultatea de jurnalism, dar probabil că marele lui hobby nu l-a lăsat să aleagă acest drum.

Și alegerea a fost una mai mult decât potrivită, dovadă fiind chiar evoluția sa spectaculoasă din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Ce soție frumoasă are Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite, sezon 7!... Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, dezvăluire șoc pentru fani! Ce i s-a întâmplat la restaurant! „Am prins-o pe Si...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x