Antena Căutare

Ce mesaj a postat Roxana Blenche pe Facebook, după finala „Chefi la cuțite”! „Azi mă ridic”

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, una dintre cele mai îndrăgite concurente a fost Roxana Blenche din echipa lui Florin Dumitrescu. Ce mesaj a publicat aceasta, la scurt timp după ce Ionuț Belei a fost desemnat câștigător?

Roxana Blenche, finalistă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Roxana Blenche, finalistă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul cu adevărat spectaculos și ne-a adus nu doar povești surprinzătoare de viață, ci și rețete savuroase, battle-uri culinare de excepție și un multe momente din care nu au lipsit sarea sau piperul.

În marea finală a îndrăgitului show culinar de la Antena 1 au ajuns trei concurenți, cei care în etapa de semifinală au reușit să adune, la finalul celor trei probe impuse de Gina Pistol, cel mai mare punctaj.

Cum a reacționat Roxana Blenche când a aflat că nu a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Astfel, Ionuț Belei și Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea și Roxana Blenche din echipa lui Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Citește și: Cum a reacționat Roxana Blenche, când a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite”

Cei trei finaliști au avut misiunea de-a pregăti un starter, un fel principal și un desert. Misiunea a fost una extrem de dificilă, fiindcă cei care au jurizat preparatele au fost chefi celebri din România, printre care și Iosif Ștefănescu, Antonio Passarelli, Marian Cernat, Michael Passarelli, Nicolai Tand, Andreea Moldovan, Dexter Chef, Orlando Zaharia.

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Emoțiile au fost uriașe și fiecare dintre cei trei concurenți a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a impresiona prin preparatele gătite în finală. Ajutați fiecare de o echipă pe care ei singuri și-au ales-o, finaliștii au reușit să impresioneze prin complexitatea preparatelor prezentate.

Citește și: Mesajul Mariei Șandru, după Finala Chefi la cuțite, sezonul 8: „Vă cer iertare dacă v-am deranjat”

În urma jurizării ce a fost făcută de bucătari celebri din România, Ionuț Belei a fost desemnat câștigător al sezonului 8 „Chefi la cuțite”. Astfel, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea a pus mâna pe trofeul în valoare de 30.000 euro.

În timpul emisiunii „Chefi la cuțite”, la scurt timp după aflarea câștigătorului, Roxana Blenche a avut o reacție prin care a arătat tuturor că dă dovadă de mult fairplay.

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

„Îl felicit pe Ionuț. A fost și este un bucătar extraordinar. A fost un adversar de temut. Asta este o competiție, nu trebuie să fim triști. Nu trebuie să fim triste nici eu, nici Maria. Trebuie să fim la fel de pozitive fiindcă am ajuns până în finală, am fost toți trei în finală. Da, a câștigat Ionuț, dar și eu mă simt o câștigătoare din simplul fapt că am ajuns până aici”, a dezvăluit Roxana Blenche, la scurt timp după ce a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

Roxana Blenche, mesaj neașteptat publicat pe Facebook, după finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Apoi, la ceva timp după, Roxana Blenche a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat fanilor.

„Drumul meu abia incepe!

Citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 „Chefi la cuțite”! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

Aceasta experienta doar mi-a pornit pofta de lupta , pofta de competitii si pofta de “bucatarie”!

Va multumesc tuturor, deoarece ati fost alaturi de mine si ati facut aceasta experienta sa fie de un milion de ori mai frumoasa Echipa a fost alaturi de mine, iar fara de ea nu as fi fost aici ! AZI MA RIDIC IN FATA VOASTRA SI VA MULTUMESC ATAT CA OM, CAT SI CA BUCATAR ! AZI ziua mea a fost mai frumoasa datorita voua, Azi nu am sa fiu suparata deoarece am castigat mult mai mult decat premiul cel mare, am castigat respectul si inimile voastre! Vreau sa multumesc echipei ca a luptat alaturi de mine pana in ultima clipa! Vreau sa ii Multumesc lui Chef Florin Dumitrescu ca a avut incredere in mine si m-a sustinut pana la final.

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Vreau sa ii multumesc Mentorului si “Tatalui meu” Chef Cezar Munteanu pentru ca m-a invatat sa fiu un bucatar profesionist si om in acelasi timp.

Vreau sa ii multumesc lui Chef George Valery si Chef Claudio Costea pentru bucatarul care m-au invatat sa devin.

Si mai am sa va zic doua cuvinte : TE IUBESC.

-Mami: Pentru ca ai fost langa mine mereu.

-Alexandra : Ai crezut in mine chiar si atunci cand eu nu!

-Tati: Esti mereu alaturi de mine de acolo de sus.

-Catalin: Tu ai stiut mereu ce pot si ai stiut unde pot ajunge.

Semnat BLENCHEF”, a scris Roxana Blenche, pa pagina sa de Facebook.

Finala Chefi la cuțite 2020. Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8! De ce a fost un concurent unic în istoria sho... Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8, în lacrimi, la TV. Dezvăluirile lui Sorin Bontea l-au făcut să plân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x