Antena Căutare

Ce mesaj a transmis chef Florin Dumitrescu, după ce a salvat-o pe Brigitta Gheorghe de la eliminare. Cum au reacționat internauții

Chef Florin Dumitrescu și-a pus la bătaie o amuletă extrem de puternică pentru a o salva pe Brigitta Gheorghe de la eliminare în ediția de miercuri, 9 noiembrie 2022, a sezonului 10 Chefi la cuțite. Hai să vezi ce mesaj a transmis juratul, după gestul care a luat prin surprindere telespectatorii.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu și Brigitta Gheorghe în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Chef Florin Dumitrescu și-a pus la bătaie o amuletă extrem de puternică pentru a o salva pe Brigitta Gheorghe de la eliminare în ediția de miercuri, 9 noiembrie 2022, a sezonului 10 Chefi la cuțite | Antena 1

În ediția de miercuri din Chefi la cuțite, de pe 9 noiembrie 2022, chef Florin Dumitrescu a apelat la un gest total neașteptat. Juratul show-ului culinar și-a folosit amuleta pentru a o salva pe Brigitta Gheorghe de la eliminare.

Farfuria concurentei a obținut cel mai mic punctaj în etapa duelului, motiv pentru care ar fi fost nevoită să părăsească competiția. Aceasta a mai primit o șansă în concurs, după ce chef Florin Dumitrescu a luat-o la el în echipă.

„Am văzut pe aragaz o amuletă pe care o lasă chef Dumitrescu. Fără goarnă, fără nimic. Mi s-a acordat o a doua șansă. E ca și cum am primit o a doua viață. Sunt în stare de șoc. Tremur. Încerc să înțeleg ce s-a întâmplat. Îmi este greu, pentru că sunt o persoană loială. De fiecare dată când lucrez pentru cineva urmez chef-ul, dar mi s-a acordat această șansă și îi voi fi loială lui chef Dumitrescu”, spunea Brigitta Gheorghe.

Citește și: Brigitta Gheorghe, mesaj neașteptat după ce a fost salvată de la eliminare de chef Florin Dumitrescu. Ce a publicat pe Internet

Vestea că tânăra va face parte din echipa aurului roz a venit ca o surpriză pentru ceilalți concurenți, în mod special pentru chef Cătălin Scărlătescu. Acesta s-a bucurat de revenirea concurentei în bucătărie, dar nu și de faptul că aceasta a părăsit echipa aurului galben.

Chef Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după salvarea Brigittei Gheorghe de la eliminare în ediția de miercuri, 9 noiembrie 2022, a sezonului 10 Chefi la cuțite

Chef Florin Dumitrescu a ținut neapărat să își anunțe prietenii de pe contul de Instagram că are un nou membru în echipa lui.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul 11. Chef Cătălin Scărlătescu a ieșit din bucătărie: „S-a predat?”

„Aseară am câştigat battle-ul, dar și un om în echipă: am salvat-o pe Brigitta”, a scris juratul Chefi la cuțite în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile pozitive sau negative ale oamenilor din mediul online nu au întârziat să apară la postarea lui chef Florin Dumitrescu.

„Sper să nu destabilizeze echipa care era cea mai organizată și cea mai ok dintre cele 3. Sper să fie o alegere bună până la urmă”, „Mare dezamăgire că ai luat-o în echipa ta!” sau „Felicitări pentru atitudine, pentru faptul că salvați cumva un bucătar care merită, și pentru asta aveți tot respectul”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Brigitta Gheorghe, mesaj neașteptat după ce a fost salvată de la eliminare de chef Florin Dumitrescu. Ce a publicat pe I... Cum arată soția lui Francisco Quintanar Angulo (Paco). Cât de frumoasă este femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu 20 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x