Antena Căutare

Chef Bontea i-a surprins pe toți și a folosit o amuletă la eliminare! Ce a putut să facă propriei echipe

După o eliminare șocantă în ediția 33 Chefi la cuțite, Chef Sorin Bontea i-a surprins pe toți și a folosit o amuletă foarte puternică!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

Cătălin Scărlătescu a câștigat a 6-a probă, în ediția 33 din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, ce a permis concurenților echipei sale să se relaxeze pentru moment.

Citește și: El e clona lui Scărlătescu! Vlăduț Manoliu a făcut magie curată la Chefi la cuțite: „Ajung până în finală”

Echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu au fost la fel de norocoase și au intrat în duelul individual, unde au fost nevoite să gătească cu lactate.

Chef Sorin Bontea l-a adus pe Vlăduț Manoliu înapoi în echipa sa, cu ajutorul unei amulete

Deși era considerat unul dintre cei mai buni bucătari din competiția sezonului 8 Chefi la cuțite, Vlăduț Manoliu a ajuns la eliminare pe ultimele 3 poziții, alături de Zannidache Edmond Hubert (Zanni) și Silviu Costan (Foca).

Citește și: Bucătarul lui Conor McGregor a venit la Chefi la cuțite! Vladut Manoliu: "Am învățat bucătărie cu palme după cap și pumni în masa"

Spre surprinderea tuturor, Vlăduț Manoliu, considerat unul dintre cei mai buni bucătari ai competiei, a fost eliminat în urma duelului din ediția 33 Chefi la cuțite.

După aflarea verdictului, Chef Sorin Bontea s-a sfătuit cu echipa sa și a horatat să își folosească o amuletă foarte puternică, ce i-a permis să îl introducă pe Vlăduț înapoi în echipa sa, de unde fusese “furat” de Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Eliminare șocantă în ediția 33 Chefi la cuțite! Ce concurent a pierdut Florin Dumitrescu... Aseară, chef Sorin Bontea şi-a folosit amuleta şi a întors un concurent de la eliminare. Chefi la cuțite, record de audi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x