Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, duel de zile mari! Ce rețete au pregătit

După ce au trecut printr-un adevărat carusel nebun de emoții și rețete pregătite într-un ritm amețitor, bucătarii de la Titani la cuțite au dat bătălia finală, în goana după premiu!

Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, duel de zile mari! Ce rețete au pregătit Galerie
Rețete pregătite la Titani la cuțite

După ce a pierdut proba de street food Easter, Chef Sorin Bontea a fost eliminat din competiția Titani la cuțite, pierzând astfel șansa de-a câștiga o statuie specială, pentru sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite!

Confruntarea finală s-a dat între bucătarii lui Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, iar emoțiile au atins cote uriașe. Chiar dacă echipele finaliste au fost formate din șase dintre cei mai buni bucătari din România, chiar și cei mai renumiți specialiști din domeniul culinar au resimțit din plin tensiunea din bucătărie!

Au ieșit adevărate scântei în puținele minute pe care le-au avut la dispoziție pentru a pregăti rețete cât mai savuroase, folosind ingredientele din cămara Lidl.

Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, duel de zile mari! Ce rețete au pregătit

Rețete pregătite la Titani la cuțite

La felul principal, cu temă de fine dining, cele două echipe au pregătit coaste de miel cu piure de vinete și de cartofi alături de tataki de ton cu spanac (rețeta lui Cătălin Scărlătescu) și Tournedos rossini cu cremă brulle de foie gras, inel de parmezan și cartofi galletto (rețeta lui Florin Dumitrescu). Bucătarii s-au priceput de minune să obțină preparate gustoase și un ajutor de nădejde a fost cămara Lidl, plină cu delicii pentru orice rețetă!

Tot în manieră de fine dining a fost și desertul, iar echipele au pregătit Bavarois au chocolat cu fructe de pădure și mentă (rețeta lui Cătălin Scărlătescu) și un lava cake cu smochine (rețeta lui Florin Dumitrescu).

Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, duel de zile mari! Ce rețete au pregătit

Rețete pregătite la Titani la cuțite

Delicii arăbești, grecești sau mexicane, pregătite cu ingrediente simple și accesibile! Ce rețete au impresionat la Tita... Ce secret folosesc bucătarii de la Chefi la cuțite pentru ca orice rețetă să fie delicioasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x