Antena Căutare

Provocare cumplită în cea de-a patra confruntare! Chef Sorin Bontea și-a făcut praf adversarii? Le-a ales cele mai imposibile ingrediente! „Aveți milă!”

În cea de-a patra confruntare a celui mai iubit show culinar, chef Sorin Bontea a pornit nu doar cu avantajul amuletei ce îi permite să aibă alături un aliat de încredere, pe chef Iosif Ștefănescu, dar și șansa de a decide el cine ce coș cu ingrediente să folosească.

Provocare cumplită în cea de-a patra confruntare! Chef Sorin Bontea și-a făcut praf adversarii? Le-a ales cele mai imposibile ingrediente! „Aveți milă!”
Chef Sorin Bontea.

„Faptul că fac parte dintr-o echipă, nu înseamnă că le va asigura 100% succesul. Bucătăria este o muncă de echipă! Contează fiecare rotiță, cum interacționează!”, este de părere Iosif Ștefănescu, chef bucătar într-un steakhouse renumit din București.

„Atât de rău îmi pare acum că n-am câștigat eu această amuletă! Aveam patru plus unu. Era așa, ca o bulă de oxigen”, a recunoscut chef Cătălin Scărlătescu.

Gina Pistol a pus în fața chefilor trei cutii misterioase cu ingrediente ce așteaptă să fie deslușite în rețete extraordinare. Chef Sorin Bontea a avut șansa să aleagă pentru el și pentru celelalte echipe.

„Aveți milă de noi!”, a izbucnit Amalia Bellantoni, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Primul coș a ajuns la echipa mov. Acesta conține, între altele, fructul dragonului, cafea boabe, calcan, curry, cartofi mov, făină de orez și lapte de cocos.

Al doilea coș a ajuns la echipa albastră. În acesta, concurenții au găsit, între altele: prune proaspete, cafea solubilă, pește Corvina, lobodă, cartofi dulci, făină de hrișcă și lapte de soia.

În cel de-al treilea coș, echipa verde, a lui chef Sorin Bontea, a găsit: fructul pasiunii, granule de cacao, limbă de mare, cartofi albi, făină de ovăz și lapte de migdale.

În această confruntare, echipele gătesc pentru doamne cărora le plac foarte mult tradițiile și se întâlnesc săptămânal la o șezătoare unde învață diverse meșteșuguri.

Cum au reacționat cei trei chefi și echipele lor atunci când au aflat ce ingrediente au la dispoziție, puteți afla din clipul de mai jos din „Chefi la cuțite”.

Chef Florin Dumitrescu a motivat concurenții cu… ţuică! Ce plan diabolic a pus în aplicare, de fapt! „De ce? De prunăăă!... Chef Cătălin Scărlătescu și-a pierdut cumpătul! Amalia Bellantoni l-a sos din sărite: „Gata, PLEACĂ de aici! Nu mai pot ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x