Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu s-au tatuat cu fața lui chef Florin Dumitrescu

Încă din prima ediție specială Chefi la cuțite, Gina Pistol a anunțat mizele competiției. Un singur concurent va câștiga 5.000 de euro pe care îi va dona Anitei, iar chefii care au pierdut ultima probă se vor tatua cu chipul câștigătorului.

chef-sorin-bontea-se-tatuează-pe-braț Galerie
Încă din prima ediție specială Chefi la cuțite, Gina Pistol a anunțat mizele competiției. Un singur concurent va câștiga 5.000 de euro pe care îi va dona Anitei, iar chefii care au pierdut ultima probă se vor tatua cu chipul câștigătorului. | Antena 1

Gina Pistol a desemnat câștigătorul ediției speciale din Chefi la cuțite, iar mai apoi a oferit informații despre cum se va desfășura etapa finală a concursului. Chef Florin Dumitrescu a obținut 9 farfurii și a ieșit victorios, iar ceilalți doi colegi ai săi au primit „sarcina” de a se tatua cu chipul său.

„Am venit în spate ca două curci plouate. Eu și Bontea, pe vremuri doi păuni așa înfoiați, acum eram ca curcile la tăiat”, a fost replica lui chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Gina Pistol a revenit pe platoul de filmare, după ce a devenit mamă. Cum au reacționat chefii

„Cum să mă duc acasă cu Dumitrescu pe mână? Abia aștept să văd ce zice nevastă-mea”, a continuat chef Sorin Bontea, vizibil amuzat.

Chef Florin Dumitrescu și-a lăsat colegii de platou să își aleagă locul în care vor să își facă tatuajul cu fața lui. Glumele și replicile savuroase nu au întârziat să apară, iar telespectatorii s-au amuzat copios.

Chefii s-au tatuat, însă un detaliu nu a putut să treacă neobservat când chef Sorin Bontea și-a ridicat tricoul

Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu s-au lăsat tatuați cu chipul lui chef Florin Dumitrescu pe braț. Momentul a fost unul de-a dreptul spectaculos, însă un alt detaliu a atras atenția telespetatorilor Antena 1.

Se pare că chef Sorin Bontea se mândrește cu brațe foarte puternice, drept dovadă stau imaginile din platoul ediției speciale de Chefi la cuțite: „Stai că încordez și eu mușchiul așa. Ai văzut cum face mușchiul”

Tatuajele temporare au adus zâmbetele pe fețele chefilor, care s-au amuzat din plin de moment.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Prima reacție a chefilor când au ajuns pe platoul de filmare. Ce culori au tunicile

La final, cei trei jutați Chefi la cuțite au făcut o poză pentru a păstra amintirea pe telefon: ”Hai sp facem un selfie”

Chef Sorin Bontea a ținut neapărat să se uite în oglindă pentru a-și vedea noul tatuat temorar, iar glumele din partea sa nu au întârziat să apară.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Cine a câștigat proba din ultima ediție specială. Chefii care au pierdut trebuie să s... Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Cine e câștigătorul edițiilor speciale. Farfuria de aur a mers la Patrizia Paglieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x