Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Hocheiștii au făcut degustarea din al 13-lea battle. Ce au zis chefii despre preparate

Rețetele de sufleu pregătite de cele trei echipe din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au fost degustate de o echipă de hocheiști.

juriul format din hocheiști, în ediția 42 din sezonul 9 chefi la cuțite Galerie
În ediția 42 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, membrii unei echipe de hochei au făcut degustarea | Antena 1

În ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trecut, alături de echipele lor, prin emoții uriașe.

Înainte de-a afla tema celui de-al treisprezecelea battle, Irina Fodor a anunțat o mini-probă de îndemânare, unde trei concurenți s-au întrecut la curățat cartofi. Apoi, cele trei echipe s-au apucat să pregătească fiecare câte două rețete de sufleu, ce au fost apoi degustate de hocheiștii unei echipe din București.

Hocheiștii au degustat preparatele din ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Fiindcă a câștigat proba de îndemânare, prin intermediul lui Florin Revesz, Sorin Bontea a putut să aleagă ce gătește fiecare. Pentru echipa sa a ales spanacul, lui Florin Dumitrescu i-a dat dovleceii, iar Cătălin Scărlătescu s-a ales cu sufleul de conopidă.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Rikito Watanabe (Riki) s-a tatuat pentru Sorin Bontea. Ce a vrut să facă Scărlătescu

Fiecare echipă a avut de pregătit un sufleu dulce și unul sărat, folosind ingredientul impus. La finalul timpului de gătit, banda a mers și hocheiștii au degustat preparatele cu multă atenție.

Între timp, în bucătărie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat rețetele pregătite de echipele pe care le conduc, dar surpriza a fost mare atunci când au observat greșelile din farfurii.

juriul format din hocheisti la chefi la cutite

Juriul format din hocheiști, la „Chefi la cuțite”

Se pare că sufleul de conopidă pregătit de echipa mov nu a fost îndeajuns de bine gătit și același lucru l-a auzit și Sorin Bontea de la rivalii săi. Totuși, indiferent de opinia pe care au avut-o cei trei jurați, verdictul final este dat de sportivii din echipa de hochei.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Aceștia au analizat nu doar gustul, ci și aspectul. După ce s-au gândit extrem de bine, ei au ales farfuria care i-a impresionat cel mai mult.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă roșie! Ce l-a obligat pe Sorin Bontea să facă... Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Surpriza adusă de bandă, după battle! Cine a câștigat proba și cine intră la duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x