Chefi la cuțite, 1 martie 2021. De Angelo e cel mai răsfățat fiu de preot! Ce dezvăluire uluitoare a făcut

În ediția 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, unul dintre cei mai surprinzători concurenți a fost tânărul De Angelo.

De Angelo a dezvăluit faptul că este pasionat de muzică și că are talent încă de mic, fiindcă tatăl său este preot și a luat vocea de la el

Antena 1

În vârstă de 18 ani, tânărul a dezvăluit faptul că se consideră o persoană metrosexuală, motiv pentru care este extrem de atent la modul în care arată.

Absolvent al școlii de însoțitori de bord, De Angelo a decis să vină la „Chefi la cuțite” sezonul 9 îmbrăcat la costum, pentru a ieși în evidență și pentru a se face remarcat.

De Angelo a făcut show în ediția 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„După cum vedeți, am sprâncenele făcute, am părul făcut, mă vopsesc mereu, îmi place să fiu mereu în evidență, sunt top, top, top. Am zis că este ceva interesant să gătesc în sacou. Am vrut să fiu o apariție senzuală, să fiu o apariție frumoasă. Trebuie să ai grijă și cum ieși pe stradă, cum arăți. Credeți-mă că am vreo 140 de tricouri, pantaloni nici nu mai zic, adidași la fel. Am venit la Chefi la cuțite fiindcă îmi place să gătesc și bunica mi-a zis să îmi demonstrez talentul. Am fost și bucătar o lună, ospătar, am vrut să îi demonstrez mamei că pot să-mi câștig bănuțul meu. Știu să gătesc multe chestii”, a dezvăluit tânărul.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Raluca Mihail, impresara celor de la Iris, i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale

În timp ce gătea, De Angelo a dezvăluit faptul că este pasionat de muzică și că are talent încă de mic, fiindcă tatăl său este preot și a luat vocea de la el.

„Eu sunt un băiat foarte răsfățat, mama mea mi-a luat mașinuță destul de scumpă. Este foarte mare, este totul din piele, display-uri peste tot, televizoare…Merge foarte bine la fete, mai ales la semafor”, a mai mărturisit concurentul, mândru de modul în care arată și de succesul pe care îl are la fete.

După ce a terminat de gătit rețeta de pulpe de pui la ceaun cu pilaf, De Angelo a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Farfuria asta e de bogdaproste, lipsește lumânarea, e farfurie de pomană”, au zis chefii, atunci când au văzut preparatul din farfurie.

Apoi, ușile s-au deschis și De Angelo (pe numele său adevărat, Vlad Sebastian Gabriel) și-a făcut apariția în fața celor trei jurați, prezentându-se ca fiind cântăreț local de trapanele, adică un stil muzical ce combină muzica trap cu manelele.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Gina Pistol a anunțat ce sunt amuletele de pedeapsă! Reacția chefilor

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu l-au pus apoi pe tânăr să facă o demonstrație muzicală. Ce verdict i-au dat jurații pentru rețeta pregătită? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 2 a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ultimele știri