Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Mioara Sîrbușcă a fost eliminată din sezonul 12. Cum a reacționat chef Florin Dumitrescu

Mioara Sîrbușcă a fost eliminată în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Preparatul său a obținut cel mai mic punctaj, motiv pentru care a părăsit competiția show-ului culinar. Chef Florin Dumitrescu a fost una pe măsura așteptărilor.

colaj foto cu irina fodor si poza cu chefii si poza cu concurentii de la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au degustat și au luat o decizie importantă. Se pare că în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 1 octombrie 2023, Mioara Sîrbușcă a obținut cel mai mic punctaj și a fost eliminată din competiție.

Jurații au analizat în detaliu fiecare preparat în parte, fără să știe ce concurent se află în spatele acestuia. Aceștia au fost surprinși într-un mod plăcut, dar și neplăcut de farfuriile celor care au intrat la duel.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Cine este al doilea concurent eliminat. Mirela Chiroabă a obținut cel mai mic punctaj

„Cel mai rău la proba individuală este că cineva pleacă acasă în urma notelor date de chefi. Ei fac comparație între farfurii și o aleg pe cea mai slabă. Nu a fost o seară rea, a plouat cu note de 5 și totuși, cineva o să plece acasă cu 7 puncte. Ăsta este jocul, ăsta este concursul. În acest sezon încă nu s-a dat nota 1, ceea ce în alte sezoane s-a întâmplat”, a spus Irina Fodor.

Mioara Sîrbușcă a fost eliminată din sezonul 12 Chefi la cuțite, în ediția de pe 1 octombrie 2023. Ce reacție a avut chef Florin Dumitrescu

Concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle notele pe care le-au obținut în urma duelului din ediția 18 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Așadar, prezentatoarea TV nu i-a ținut prea mult în suspans și a anunțat primele persoane care au revenit în bucătărie.

Horia Manea se numără printre cei care au luat 11 puncte. Ursit Dan Dumitru (Ursu) a revenit în bucătărie cu o farfurie de 9 puncte. 14 puncte au fost obținute de Maryoris Hurtado. Jurații au rămas uluiți când au aflat că preparatul lui Zaid Mohannad (Habibi) a luat 15 puncte.

Mihaela Bărbosu le-a stins lumina chefilor cu o farfurie de 15 puncte. Alexandru Bunea și Ioana Dehelean au intrat în bucătăria sezonului 12 Chefi la cuțite cu punctaj maxim.

Valentin Timofte, cuțitul de aur din echipa portocalie, a luat 14 puncte în timp ce Janni Alexandridis, cuțitul de aur din echipa magenta, a obținut 15 puncte.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Irina Fodor, anunț total neașteptat la individuale. Ce condiții le-a impus concurenților

Maria Paraschiv și Cristina Sabău s-au salvat cu 10 puncte. Mioara Sîrbușcă a primit cel mai mic punctaj din partea juraților, 7 puncte, fapt pentru care a fost eliminată din sezonul 12 Chefi la cuțite.

A fost o lovitură grea pentru chef Florin Dumitrescu, care a acceptat cu părere de rău plecarea Mioarei Șîrbușcă din competiția show-ului culinar. Astfel, reacția lui a fost pe măsura așteptărilor.

„Cum se face mereu că la prima individuală la mine pleacă om. Nu mai am voie la individuale, nu trebuie să mai intru ca să nu-mi mai plece oameni”, a mărturisit juratul.

„Eu mă simt foarte mulțumită că am ajuns până în momentul de față, că am experimentat. Am râs cu ei, am plâns cu ei”, a dezvăluit Mioara Sîrbușcă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cine a câștigat al treilea battle. Ce echipe au intrat la duel... Chef Cătălin Scărlătescu a câştigat cel de-al treilea battle de la Chefi la cuţite. Diseară, Irina Fodor ridică miza în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Miercuri, 25.10.2023, 17:30
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Chefi la cuțite, sezonul 9. Ce mai face și cum arată Narcisa Birjaru. Câștigătoarea show-ului culinar publică rar poze cu ea

Chefi la cuțite, sezonul 9. Ce mai face și cum arată Narcisa Birjaru. Câștigătoarea show-ului culinar publică rar poze cu ea

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 9, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o fotografie înduioșătoarea. Tânăra nu este foarte activă în mediul online, fapt pentru care internauții așteaptă cu nerăbdare să vadă ce mai postează aceasta.

Marti, 21.11.2023, 14:54
(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a oferit

(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a oferit

Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe concurenți atunci când a decis să îi ajute, la unul dintre battle-uri. Surpriza a fost mare atunci când au descoperit toți despre ce este vorba.

Marti, 21.11.2023, 08:08
Ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8. Și-a refăcut viața amoroasă și s-a reprofilat

Ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8. Și-a refăcut viața amoroasă și s-a reprofilat

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8 și-a luat prin surprindere fanii cu nu anunț neașteptat. Tânărul a decis să își deschidă o nouă afacere, într-un domeniu complet diferit față de cel gastronomic. Iată cu ce se ocupă acum!

Vineri, 17.11.2023, 12:28
Unde locuiește Janni Alexandridis în prezent. Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a luat o decizie surprinzătorare | EXCLUSIV

Unde locuiește Janni Alexandridis în prezent. Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a luat o decizie surprinzătorare | EXCLUSIV

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a oferit un interviu în exclusivitate. Cum i s-a schimbat viața în urma show-ului culinar și ce decizie uriașă a luat pentru viitorul carierei sale de chef.

Joi, 16.11.2023, 14:06
Ultimele știri
x