Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Gheorghe Ignat i-a „speriat” pe jurați”! Ce viață de film are „Ursul Carpatin”

În ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Gheorghe Ignat, un concurent care a reușit să îi intimideze pe cei trei jurați.

gheorghe ignat gătind în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
Gheorghe Ignat i-a uluit pe jurații „Chefi la cuțite” cu devăluirile sale | Antena 1

Bărbatul este din Suceava și a dezvăluit faptul că este fost luptător de lupte greco-romane, care apoi a practicat și MMA. Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, concurentul a ales să pregătească cârnați cu cartofi prăjiți și ouă, o mâncare menită să aducă un important aport caloric organismului.

După ce a terminat de gătit, Gheorghe Ignat a așteptat cu sufletul la gură verdictul celor trei jurați, în ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Chiar dacă inițial nu au fost prea încântați de ingredientele banale descoperite în farfurie, bucătarii nu au ratat însă șansa de-a glumi și de-a se amuza.

Gheorghe Ignat i-a făcut pe jurați să mănânce „de frică”, în ediția 19 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Apoi, surpriza a fost una cu adevărat mare și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au rămas uluiți atunci când au văzut cum arată concurentul care a gătit totul! Cu o statură impozantă, cei trei s-au făcut mici, ba chiar s-au apucat de mâncat, de „frică”!

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Preotul Florin Danu a adus chefilor o rețetă specială de pe Muntele Athos! Ce a dezvăluit

„Doamne, nu am mâncat așa cartofi buni în viața mea. Eu mănânc tot, sunt băiat cuminte”, a dezvăluit Sorin Bontea, „speriat” de corpul plin de mușchi al bărbatului.

Gheorghe Ignat gătind la chefi la cuțite

Gheorghe Ignat a dezvăluit ce viață de film are

Gheorghe Ignat s-a prezentat și a dezvăluit faptul că este un fost luptător care a fost campion al României de zece ori, fiind în lotul olimpic timp de șapte sau opt ani. În MMA, acesta este de neînvins. Totuși, de curând a luat decizia de-a se retrage din această activitate, de dragul familiei și al copiilor săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un moment dat, acesta a ajuns la limita legii și a fost chiar condamnat la închisoare pentru faptele sale. Apoi, după ce a fost închis, Gheorghe Ignat a descoperit credința și acest lucru l-a făcut să se schimbe radical. Apoi, acesta și-a găsit liniștea în familie și azi este un adevărat model pentru mulți din jurul său.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Nuami Dinescu a făcut o dezvăluire neașteptată! Ce reacție au avut jurații când au văzut rețeta

La final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au oferit două cuțite și șansa de-a merge în bootcampul „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Patrick Coman i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare. Care e motivul... Florin Dumitrescu, primul chef din România care lansează un NFT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x