Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Marinela Chelaru a făcut show de zile mari! Chefii s-au amuzat copios

În ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o vedem pe celebra actriță Marinela Chelaru! Plină de energie, aceasta a sperat că îi va impresiona pe chefi cu rețeta pe care a ales s-o pregătească.

Marinela Chelaru și-a făcut curaj să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

Actrița în vârstă de 61 de ani a dezvăluit faptul că a învățat să gătească încă de când era mică. Având o mamă extrem de harnică și cu un impresionant simț al curățeni, Marinela Chelaru nu a „scăpat” de treburile casnice.

Stând de vorbă cu frumoasa Gina Pistol, actrița a dezvăluit în ce mod a afectat-o pandemia de coronavirus din România, dar și ce moment special de bucurie a trăit de curând, atunci când se afla la cumpărături.

Marinela Chelaru a făcut show de zile mari în ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Scena îmi lipsește. Nu mai zic nimic, deja... Asta e. Nu m-am resemnat, dar asta e viața. Nu știu. Am jucat la teatru, am jucat în filme (...). Dar o să treacă și nebunia asta, românul e înțelept, trecem și ne adaptăm și la asta (...). M-am bucurat că oamenii mă recunosc cu tot cu mască, înseamnă că nu au uitat de mine și eu cu asta mă hrănesc”, a mărturisit Marinela Chelaru, extrem de emoționată.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Iulian Buiac a fost aplaudat de jurați, după ce și-a spus povestea vieții

Actrița a dezvăluit faptul că cel mai mult îl admiră pe Cătălin Scărlătescu! Mai mult decât atât, concurenta a povestit că se uită la fiecare ediție „Chefi la cuțite”, apoi se uită și în reluare, ca un fan adevărat.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, actrița a ales să pregătească o rețetă specială de plăcintă cu praz și cu pui și o plăcintă cu coacăze. În timp ce a gătit, actrița a povestit prin ce a trecut atunci când a suferit un infarct și în ce mod a afectat-o acest lucru, mai ales în plan emoțional.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Radu Micu i-a impresionat pe chefi cu o rețetă din 1841! Ce a făcut Mihai Bendeac în platou

Banda a mers și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost mai mult decât surprinși să descopere bogăția din farfurii. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Marinela Chelaru.

Actrița a fost mai mult decât încântată să își vadă idolii și nu a ratat ocazia să-i „certe” pe Sorin Bontea și pe Florin Dumitrescu pentru faptul că nu au avut grijă să îl căsătorească pe colegul lor, Cătălin Scărlătescu.

Între concurentă și cei trei jurați a avut loc un dialog savuros, presărat cu glume și tachinări ce au făcut din plin deliciul tuturor. La final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au răsplătit-o pe Marinela Chelaru cu un cuțit de argint, cel care se oferă invitaților speciali din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri