Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Echipa de la Radio Zu a degustat farfuriile din ultimul battle. Ce au descoperit chefii

În ultimul battle din sezonul 9 al emisiunii, concurenții din cele trei echipe s-au întrecut în farfurii demne de un signature dish.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din ultimul battle de la „Chefi la cuțite” Galerie
Cei trei chefi au degustat farfuriile din ultimul battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi de final și concurenții rămași în competiție au descoperit ce temă de gătit surprinzătoare a adus ultimul battle.

De data aceasta, farfuriile au fost degustate de un juriu format din echipa Radio Zu. În timp ce invitații speciali și-au răsfățat simțurile în platou, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent preparatele pregătite în ediția 46 din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

Echipa de la Radio Zu a degustat farfuriile concurenților, înainte de semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9

După ce au terminat de pregătit mâncarea, concurenții au așezat farfuriile pe bandă și au sperat că vor câștiga ultimul battle, fiindcă învingătorii ajung direct în semifinala din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme pe Rikito Watanabe (Riki). Ce s-a întâmplat

Echipa verde a ales să facă o rețetă cu iz asiatic, pe bază de rață, demnă de un signature dish pentru Sorin Bontea. Cătălin Scărlătescu a mizat pe un mușchi de vită cu sos de trufe și mousse de ficat de gâscă, cu piure de păstârnac, un preparat pe el sigur și-ar pune „semnătura”. Florin Dumitrescu a ales să pregătească scoici Saint Jacques cu piureuri, spume și monk fish.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat farfuriile și s-au cam contrazis. Preparatul echipei mov a avut gust, dar prezentarea nu prea a fost pe placul celorlalți chefi, căci aceștia au fost de părere că vita este prea puțin gătită și că farfuria are „de toate pentru toți”, lucru ce lasă de dorit din punct de vedere al aspectului.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Dublă eliminare. Sorin Bontea a pierdut doi concurenți. Cine sunt semifinaliștii

Farfuria echipei albastre a fost catalogată ca fiind extrem de fină atât ca ingrediente, cât și ca aspect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare însă că jurații din platou nu au fost de aceeași părere. Rața pregătită de echipa verde a ieșit cam tare în opinia chefilor, „aproape imposibil de mâncat”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit.

În ultimele ediții ale îndrăgitului show culinar, concurenți de toate vârstele și cu povești de viață suprinzătoare înfruntă așadar emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „Speak@cuțite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat.

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme pe Rikito Watanabe (Riki). Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Ultima bandă a adus un verdict neașteptat. Ce echipă a câștigat și merge direct în semif...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x