Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Florin Dragomir, jurizarea cu peripeții după care a primit cuțitul de aur. Cum a reacționat

După o jurizare haotică, în care chefii l-au perpelit pe toate părțile, Chef Florin Dumitrescu i-a oferit cuțitul de aur lui Florin Dragomir.

colaj foto florin dragomir, chef florin dumitrescu si chef catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Florin Dragomir a obținut cel de-al doilea cuțit de aur de la Chefi la Cuțite sezonul 10, după cea mai haotică jurizare. | Antena 1

Florin Dragomir are 30 de ani, vine din București și este de meserie bucătar. Concurentul participă în sezonul 10 Chefi la cuțite la îndrumarea familiei și a prietenilor, care au mare încredere în abilitățile lui de bucătar.

Emoționat, el a mărturisit că în curând va deveni și tătic, iar alegerea de a veni chiar la sezonul 10 Chefi la Cuțite nu a fost întâmplătoare. El și soția sa sunt împreună de 10 ani și consideră că acest lucru îi va purta noroc.

Florin Dragomir a primit cuțitul de aur de la Chef Florin Dumitrescu la Chefi la Cuțite, ediția 7 din 14 septembrie

În încercarea de a obține un cuțit, Florin Dragomir a hotărât să gătească un preparat complex: Sea Bass file cu garnitură de fasole verde, un sos mediteraneean și ca decor, o gulie aromatizată cu turmeric și mouse de țelină și mouse de morvoc.

Concurentul de la Chefi la Cuțite sezonul 10 a mărturisit, sicner, că nu se teme că nu va primi cuțit și nici nu este speriat de cei trei chefi, din pricina faptului că a mai lucrat pentru bucătari mari de la noi și e obișnuit cu tensiunea din bucătărie.

Jurații au fost impresionați încă de când au ridicat cloșurile, iar lui Chef Florin Dumitrescu i-a activat chiar și o amintirea preparatul.

„În anul în care am cunoscut-o pe soția mea și lucram la bistrot, făceam doradă cu sos provencal, dar nu băgam fasole verde”, a povestit acesta.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Sorin Ilieș, primul concurent în istoria show-ului care a primit trei cuțite de aur deodată

Florin Dragomir a învățat meserie în cadrul unui lanț hotelieri din București și are o experiență de 14 ani ca bucătar, lucrând în bucătărie încă dinainte de a termina liceul.

„Ai și lucruri pe care le gătești bine?”, l-a întrebat Chef Sorin Bontea, încercâd să îl pună în încurcătură.

„Ce gătești bine?”, a intervenit și Chef Florin Dumitrescu.

„Mâncare”, a răspuns concuretul vizibil derutat și emoționat.

După un schimb de replici, în buclă, între cei trei chefi și concurent, aceștia s-au hotărât să nu îl mai fiarbă și i-au arătat toate cele trei cuțite pe care le-a primit.

„V-ați jucat cu mintea mea, vreau să beau ceva de la voi!”, a spus apoi și Florin Dragomir.

După ce concurentul a dezvăluit că și-ar dori să facă parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, acesta a încercat să afle mai multe despre el și în final, a scos pe masă cuțitul de aur.

„Ia-l pe ăsta mă”, i-a spus chef.

„Și tocmai mi-l notam”, a spus trist Chef Sorin Botea.

„Pe cuvântul meu dacă nu a fost cel mai haotic , incredibil și spectaculos moment de cuțit de aur. Deja? Câte ediții de preselecții mai sunt?!. ”, a concluzionat Chef Cătălin Scărlătescu, surprins că Florin Dumitrescu a dat deja atât de repede cuțitul de aur.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Răzvan Barangă a vorbit despre viața de traficant de droguri. Ce reacții au avut chefii

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ispas Dumitrescu Mihai, „Mr. Saramură”, bucătarul lui Florin Salam, i-a lăsat mască... Chef Florin Dumitrescu i-a acordat cuțitul de aur lui Florin Dragomir. Scărlătescu: „A fost cel mai haotic și spectaculo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x