Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut un concurent

Al șaselea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus o lovitură grea pentru Sorin Bontea, fiindcă juratul a pierdut un concurent în ediția 35, difuzată în data de 17 mai 2021, la Antena 1.

Concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” asteptand verdictul de la eliminare Galerie
După cel de-al șaselea duel, un concurent a fost eliminat în ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 17 mai 2021, a adus numeroase surprize și răsturnări de situație.

Echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit sarcina de-a găti folosind fiecare câte trei superalimente. Misiunea nu a fost una simplă, dar fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun, pentru a evita duelul ce decide ce concurent este eliminat de la „Chefi la cuțite”.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 17 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

De data aceasta, degustarea a fost făcută de un juriu format din specialiști în sănătate și de personal medical. După ce au terminat de analizat gustul, textura și prezentarea, aceștia au votat farfuria care i-a impresionat cel mai mult. Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu a marcat o nouă victorie zdrobitoare la proba de battle, în ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

irina fodor si chefii, in platoul chefi la cutite, sezonul 9

Chefii au acordat puncte și au decis ce concurent este eliminat de la „Chefi la cuțite”

Intrate iar la duel, echipa mov și cea verde au primit sarcina de-a pregăti rețete cât mai gustoase de tocăniță, în doar șaizeci de minute.

Duelul a fost presărat și cu certuri, replici acide și emoții uriașe. La un moment dat, Valentina i-a criticat pe Vincenzo și pe Andra, chiar colegii săi de echipă.

Sorin Bontea a pierdut încă un concurent din echipa verde, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Apoi, pentru a doua oară în ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, banda a început să meargă, aducând farfuriile la degustare. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au acordat voturi și apoi au revenit în platou, pentru a afla ce concurent a fost eliminat după al șaselea duel. Toți au fost uimiți când au descoperit că este vorba despre un bucătar cu experiență din echipa verde, condusă de Sorin Bontea.

La final, după ce mai toți concurenții și-au aflat punctajele, în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” au mai rămas doar Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia. Apoi, verdictul a fost clar: spaniolul cu poveste de viață emoționantă a părăsit echipa verde, spre marea surprindere a tuturor.

Așa cum era de așteptat, vestea a întristat pe colegii săi, care l-au mai pierdut la dueluri pe Alexandro Matias.

„Îmi pare rău că pleacă. Era pe dans, era pe cântat, pe voie bună”, a fost reacția lui Sorin Bontea, la scurt timp după ce a aflat că un concurent din echipa sa a fost eliminat din competiția „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Farfuria care i-a speriat pe chefi la degustare. Ce au găsit ascuns în pâine... Chefi la cuțite, un nou record de audiență. Echipa verde pierde încă un bucătar în sezonul 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x