Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Tensiuni uriașe în echipa mov. Valentina s-a luat de Enzo și de Andra

În timpul celui de-al șaselea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Valentina nu s-a mai putut abține și s-a luat atât de Enzo, cât și de Andra.

andra si enzo la chefi la cutite Galerie
Valentina s-a luat de Enzo și de Andra in al saselea duel | Antena 1

În ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a reușit să câștige cel de-al șaselea battle cu rețeta sa de tacos pregătit folosind inclusiv trei superalimente: avocado, ghimbir și cartof dulce.

Preparatul i-a adus opt din cele unsprezece voturi, iar victoria a fost una de-a dreptul zdrobitoare. În mod inevitabil, verzii au intrat din nou la duel cu echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. De data aceasta, concurenții au primit sarcina de-a pregăti rețete cât mai gustoase de tocăniță.

Valentina s-a luat de Enzo și de Andra, în al șaselea duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Fiindcă timpul de gătit este scurt și miza este uriașă, dueliștii nu au stat mult pe gânduri și s-au apucat imediat de gătit, în speranța că vor obține cât mai multe puncte, ce le asigură un loc în competiție.

Citește și: Andra Mihali, concurenta "Chefi la Cuțite", imagini incendiare în costum de baie. Cât de bine arată tânăra

La un moment dat, în timpul celui de-al șaselea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Valentina a făcut o descoperire neașteptată, ce a enervat-o.

„La bancul din spatele meu e cuplul de aur. Mă, acolo se gătește la comun. Se înjumătățește timpul de gătit, la făcut mămăligă, adică un pic cam nedrept față de ceilalți concurenți”, a fost dezvăluirea făcută de concurenta din echipa mov, care i-a criticat pe Valentina și pe Enzo.

valentina ionita la chefi la cutite

Valentina Ioniță gătind la „Chefi la cuțite”

Acesta a fost momentul în care Vincenzo Aiello i-a dat o replică acidă, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Sunt din echipa mov, dar nu sunt din echipa voastră”, a mărturisit ulterior blondina, supărată de atitudinea ironică a Andrei, care a afișat un zâmbet sfidător.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut un concurent

„E invidioasă, e invidioasă pe grupul făcut de noi, vrea să fie și ea miezul și chiar nu este”, a mai zis Vincenzo Aiello.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Ce temă de gătit aduce al șaselea duel. La ce a poftit Irina Fodor... Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Farfuria care i-a speriat pe chefi la degustare. Ce au găsit ascuns în pâine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x