Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 8. Ce s-a întâmplat după anunțarea verdictului

Chef Orlando Zaharia și-a făcut apariția în platoul emisiunii pentru a degusta preparatele celor trei chefi. La final, acesta a dezvăluit cine a câștigat amuleta 8 de la Chefi la cuțite sezonul 10.

colaj foto cu orlando zaharia, irina fodor si chefii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Chef Orlando Zaharia a anunțat cine a câștigat cea de-a opta amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite | Antena 1

De data aceasta, cea de-a opta amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite a venit cu un super avantaj: posibilitatea salvării unui concurent de la eliminare. Totuși, la așa miză, și misiunea de gătit a fost una pe măsură! După ce a degustat cele trei farfurii pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Chef Orlando Zaharia a anunțat cine a câștigat amuleta 8 de la Chefi la cuțite, sezonul 10.

Cine a câștigat amuleta opt de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Chef Orlando Zaharia a dat verdictul

De data aceasta, Irina Fodor a adus un panou cu nouă ingrediente. După ce fiecare chef a tras un bilețel cu număr pe el, fiecare a ales 3 ingrediente pentru unul dintre rivali: „Numărul 1 decide cu ce ingrediente gătește numărul 2, numărul 2 decide cu ce gătește numărul 3, iar acesta va decide cu ce gătește numărul 1”, a fost regula complet neașteptată anunțată de Irina Fodor.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

Cătălin Scărlătescu i-a dat lui Florin Dumitrescu frișca, ciocolata și ficatul (foie gras). Pentru Bontea, Florin a ales crabul cu kiwi și quinoa, iar carnea tocată, burta de vită și gâturile de pasăre au ajuns la Scărlătescu. Misiunea a fost una ușoară pentru Florin Dumitrescu, dar extrem de complicată pentru Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Totuși, fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a câștiga amuleta 8 de la Chefi la cuțite.

La final, când farfuriile au fost gata, chef Orlando Zaharia și-a făcut apariția în bucătărie pentru a face degustarea și pentru a anunțat cine a câștigat amuleta în ediția 8 din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite.

„O să aleg exact ce farfurie îmi place”, a zis acesta, după ce a auzit de la Irina Fodor ce discuții, scenarii și rivalități există în culise.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

„Aici merge, aici e bine, acolo e grav rău!”, a zis juratul atunci când a aflat ce combinație de ingrediente a avut Cătălin Scărlătescu.

Totuși, după ce a gustat, acesta a fost de părere că farfuria este una foarte gustoasă.

Dumitrescu a făcut cupcake cu mousse de foie gras și glazură de ciocolată albă, foie gras la tigaie și un sponge cu ciocolată, Bontea a mizat pe o salată de crab cu mango, ardei iute, țelină apio, quinoa și coriandru pe jeleu de kiwi, iar Scărlătescu a făcut mix de carne pe papadam prăjit.

„Nu vreau să zic multe lucruri, vreau să-i fierb!”, a zis Orlando Zaharia, în timpul degustării.

Apoi, ușile din platou s-au deschis și juratul a adus verdictul!

„Hai, spune-le! Nu îi mai fierbe!”, a zis Irina Fodor.

A opta amuletă a fost câștigată de farfuria cu ciocolată alba, frișcă și foie gras, adică cea pregătită de Florin Dumitrescu. Bucuria a fost mare atunci când a aflat deznodământul. Fericit, acesta l-a îmbrățișat pe Scărlătescu, spre marea supărare a lui Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Roxana Crudu (Oxi) a gătit burger cu semințe de cannabis. Prin ce drame a trecut tâ... Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Catinca Petre, fiica lui Mihai Petre, a făcut senzație! Ce rețetă a pregătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x