Antena Căutare

Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea s-au certat! Ce și-au reproșat

Mai sunt puține ediții până la marea finală, așa că emoțiile devin tot mai mari pentru concurenți! În ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, tensiunile au reapărut în echipa lui Sorin Bontea!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!

De data aceasta, nu Gina Pistol a anunțat tema pentru proba de gătit pe echipe, ci totul a depins de norocul fiecărei echipe.

În ediția 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Paul Maxim, Kani și Adrian Luca au învârtit din ruleta ingredientelor și deznodământul a fost unul pe măsură. Cele trei echipe au primit misiunea de-a pregăti rețete savuroase folosind kiwi, frișcă și caviar.

Tensiuni în echipa lui Sorin Bontea, în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sarcina nu a fost una simplă și lucrurile s-au complicat semnificativ atunci când Florin Dumitrescu a folosit o amuletă extrem de puternică.

citește și: Gina Pistol a apărut cu păr lung și roșcat! Schimbarea de look i-a uluit pe toți

Acesta a ales ca Paul Maxim și Ionuț Belei să stea deoparte și să nu gătească, timp de treizeci de minute din probă.

Ionuț Belei și Sorin Bontea, în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Ionuț Belei și Sorin Bontea, în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Ionuț Belei și Sorin Bontea, în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Fiind doi dintre cei mai apreciați bucătari, mutarea lui Florin Dumitrescu a fost una surprinzătoare și a forțat echipele adverse să se reorganizeze mai bine. Totuși, emoțiile și-au spus cuvântul, mai ales la finalul probei.

citește și: Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea s-au certat! Ce și-au reproșat

În echipa lui Sorin Bontea au reapărut certurile, reproșurile și nemulțumirile. Se pare că Ionuț Belei și Maria Șandru au ajuns iar „la cuțite”, din cauza desertului pregătit de echipă.

citește și: Ionuț Belei a câștigat o amuletă puternică! Ce bonus îi aduce

Șaizeci de minute au avut la dispoziție conurenții din cele trei echipe pentru a pregăti o rețetă cât mai savuroasă pentru juriul din această ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”. Degustarea este făcută de militari din Brigata 30 gardă „Mihai Viteazul”, adică de oameni ce apreciază din plin perfecțiunea.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Militarii din brigada 30 gardă „Mihai Viteazul”au devenit jurați la „Chefi la cuțite”... Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Degustare cu critici și replici acide între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x