Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Cătălin Scărlătescu, tentat de farfuria uneia dintre concurente! Ce mărturisire i-a făcut

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit în bucătăria „Chefi la cuțite” pentru a degusta ultimele 15 farfurii pregătite de concurenții din bootcamp!

sorin bontea si catalin scarlatescu in bucataria chefi la cutite, in bootcamp Galerie
Nicoleta Pop l-a uimit pe Cătălin Scărlătescu în prima probă de bootcamp | Antena 1

De data aceasta, la preslelecțiile pentru sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite” s-au prezentat cei mai mulți concurenți din istoria emisiunii.

Mai bine de 350 de persoane au gătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și 170 dintre acestea au primit cuțitele pentru a merge mai departe, în bootcamp.

Nicoleta Pop l-a surprins pe Cătălin Scărlătescu în prima probă de bootcamp din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Totuși, pandemia de coronavirus ce impune reguli de siguranță a făcut ca, în bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, regulile jocului să se schimbe puțin.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Ei sunt concurenții care au trecut peste prima probă din bootcamp! Cine a impresionat

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost puși în situația de a alege o altă abordare. Practic, ajutați de poze, filmări din audiții și de notițe, cei trei au făcut o primă selecție. Doar 75 de concurenți au primit șansa de-a găti în prima probă de bootcamp. Aceștia au fost organizați în grupe de câte 15 persoane și toată lumea a avut de gătit rețete savuroase de sandvișuri, în doar 30 de minute!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu in bucataria chefi la cutite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat zeci de farfurii

Apoi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au făcut apariția în bucătărie și au început să meargă pe la fiecare banc de lucru, pentru a degusta rețetele concurenților care speră la șansa de-a merge mai departe, în următoarea probă de bootcamp.

Prima concurentă care a trecut prin emoțiile degustării a fost Cristina Elena Matei, tânăra care și-a propus încă din preselecții să ajungă cât mai departe în competiție. Chiar dacă Emanuel Neagu a avut ceva emoții, tânărul a sperat că a sa combinație inedită de brânză de capră cu ceddar, gem de coacăze, pui, morcov fiert și alte ingrediente.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Chefii au ajuns în bootcamp! Gina Pistol, detaliu neașteptat despre sezonul următor

Un moment savuros din această degustare a fost atunci când chefii au degustat farfuria pregătită de Nicoleta Pop, doamna care „a pus ochii” pe Cătălin Scărlătescu. Sorin Bontea chiar a glumit că el se bazează strict pe părerea colegului său, fiindcă „nu dorește să stea în calea fericirii sale”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au fost la fel de impresionați atunci când au descoperit la unul dintre concurenți un sandviș croque monsieur care nu prea avea legătură cu rețeta inițială.

De data aceasta, în ultima serie de concurenți din prima etapă de bootcamp, somonul a părut să fie ingredientul-vedetă, preferat de mulți.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 28 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să vezi ce alte rețete au mai impresionat jurații în prima probă din bootcamp, dar și cine a primit critici!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe www.a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Sandvișul fără pâine i-a uimit pe chefi! Ce rețete au făcut senzație în bootcamp... Chefii își aleg bucătarii și află culorile tunicilor în care vor lupta, astăzi, de la 20:30 la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x