Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Jurații au trăit surpriză după supriză în bootcamp! Ce au făcut unii concurenți

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit în bucătărie pentru a degusta sandvișurile pregătite de alți 15 concurenți din bootcampul „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la degustarea din bootcamp Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trăit multe surprize în bootcamp | Antena 1

Iată că a venit momentul ca alți 15 concurenți să îndure emoțiile uriașe ale degustării făcute de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la finalul primei probe din bootcamp!

Apoi, a doua serie a intrat în bucătăria „Chefi la cuțite”, pentru a descoperi ce temă de gătit cu totul și cu totul specială au ales jurații. Și de data aceasta, aspiranții la un loc în echipe au avut la dispoziție 30 de minute pentru a găti un preparat cu totul și cu totul special. Gustul trebuie să troneze, dar și aspectul contează din plin.

Situații complet neașteptate în prima probă din bootcampul „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Când timpul alocat gătitului s-a scurs, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au plimbat pe la fiecare banc de lucru, au degustat atent sandvișurile și au încercat să își dea seama cine sunt concurenții care merită să meargă mai departe, în următoarea etapa de bootcamp!

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Ei sunt concurenții care au trecut peste prima probă din bootcamp! Cine a impresionat

Emoțiile au fost mare, dar mai mare a fost dorința de a-i impresiona pe cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”. La un moment dat, fiindcă nu a mai fost atât de sigură de decizia inițială, Negoiță Mirela și-a schimbat rețeta! Și aceasta nu a fost singura surpriză descoperită de chefi, în bootcampul „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Chefii și Bui Hong Nhung, in bucataria chefi la cutite

Chefii și Bui Hong Nhung, în bootcampul „Chefi la cuțite”

„Ați făcut la fel, exact la fel?”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu atunci când a văzut ce farfurii au pregătit Ciprian Antone și soția sa, Bui Hong Nhung.

„Ați făcut amândoi același lucru? Păi și e ok? Ați gătit și ați făcut în două? Nu e ok deloc”, a zis Sorin Bontea, care a dorit să afle ce a gătit fiecare dintre cei doi.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Cătălin Scărlătescu, tentat de farfuria uneia dintre concurente! Ce mărturisire i-a făcut

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 28 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi cine a impresionat și cine nu în prima etapă de bootcamp!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Ei sunt concurenții care au trecut peste prima probă din bootcamp! Cine a impresionat... Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Chefii au rămas fără cuvinte în bootcamp! Ce au găsit în unele farfurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x