Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop i-a adus Ginei Pistol un cadou ce a făcut-o să plângă de emoție

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost Nicoleta Pop1.

Nicoleta Pop i-a oferit Ginei Pistol un cadou cu totul și cu totul special.

Antena 1

Concurenta are 37 de ani, este din Brașov și este antreprenor. În prezent, aceasta deține un atelier de broderie computerizată, care în timpul pandemiei a funcționat mai ales pentru producerea măștilor de protecție.

Aflată în culisele show-ului „Chefi la cuțite” sezonul 9, Nicoleta Pop i-a oferit Ginei Pistol un cadou cu totul și cu totul special.

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a văzut ce cadou i-a oferit Nicoleta Pop, în ediția 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Acum are succes pe partea de măști, fac măști personalizatăe. Ți-am adus un mic cadou. Sper să îți placă și să te facă să zâmbești, în primul rând”, a dezvăluit Nicoleta Pop, oferindu-i o cutie frumoasă, ce avea înăuntru o hăinuță de bebeluș, cu un mesaj special.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu. „E prima oară când îl văd fâstâcit”

„Mamă, ce drăguță e! Simpaticilor, m-ați așteptat mult”? Da, foarte mult. Mulțumesc frumos, mulțumesc din suflet. Și îți doresc succes!”, a zis frumoasa prezentatoare, cu lacrimi în ochi și extrem de emoționată

În timp ce a pregătit o rețetă de linguine cu creveți și cremă de zucchine, concurenta a dezvăluit de ce a ales o astfel de rețetă.

„Este o provocare pentru mine, eu când am ales preparatul l-am ales fără să îl fi gătit. Eu am mai gătit linguine cu creveți, dar această rețetă este mai complexă, fiindcă are două sosuri. Îmi plac toți chefii și cred că aș avea multe de învățat de la oricare dintre ei, dar preferatul meu este Cătălin Scărlătescu”, a dezvăluit concurenta, în timp ce a pregătit rețeta aleasă.

Dornică să impresioneze, concurenta a dat tot ce a avut mai bun pentru ca farfuria să iasă cât mai gustoasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Chef Iosif Ștefănescu a anunțat cine a câștigat amuleta 3! „Sunt tăticul saramurei”

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ultimele știri