Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Brighitta Gheorghe (Brighi), artista care a cântat cu Snoop Dogg, a gătit ceva inedit

În ediția 9 din sezonul 10 Chefi la cuțite am putut s-o vedem pe Brighitta Gheorghe, concurenta care a reușit să îi surprindă din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Brighitta Gheorghe la Chefi la cuțite, în fața juraților Galerie
Brighitta Gheorghe a pregătit o rețetă inedită la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Brighitta Gheorghe are 32 de ani, este din Oradea și, de dragul carierei sale muzicale, s-a mutat la București. Ca să își demonstreze abilitățile în materie de gătit, aceasta a decis să participe la Chefi la cuțite sezonul 10.

Brighitta Gheorghe (Brighi), artista care a cântat cu Snoop Dogg, i-a surprins pe jurații Chefi la cuțite sezonul 10

Concurenta a povestit că a participat la multe concursuri și competiții muzicale și, la un moment dat, a primit inclusiv șansa de-a apărea într-un videoclip cu Snoop Dogg. Totuși, după un timp, tânăra a ajuns la concluzia că dorește să facă o schimbare în viață.

„Am zis că trebuie să îmi refac puțin planul în viață și mi-am dat seama că pe minie mă face foarte fericită să gătesc. Soțul meu nu înțelea ce se întâmplă cu mine, să mă duc de pe scenă la școala de bucătari”, a zis Brighitta Gheorghe în timp ce gătea o rețetă de mămăligă cu brânză și smântână, într-un mod reinterpretat.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Catinca Petre, fiica lui Mihai Petre, a făcut senzație! Ce rețetă a pregătit

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și surpriza a fost mare. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au privit mirați către preparatul din farfurie. Apoi, ușile s-au deschis și concurenta și-a făcut apariția. Chefii au fost surprinși atunci când au văzut despre cine este vorba.

„Am cântat cu Sistem timp de un an, am fost la concursuri de talente, apoi m-am apucat de bucătărie”, a zis Brighitta Gheorghe (Brighi), la Chefi la cuțite sezonul 10.

După ce au ținut-o în suspans, cei trei chefi au ridicat cloșurile și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit faptul că a primit toate cele trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în botocampul Chefi la cuțite sezonul 10.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 8. Ce s-a întâmplat după anunțarea verdictului

„N-aș fi crezut niciodată că o să dau cuțit pentru o bucată de mămăligă!”, a zis Sorin Bontea, uimit.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Cătălin Rizea a anunțat cine a câștigat amuleta 9. Cum au reacționat chefii... Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Iulia Albu, apariție de senzație. Ce preparat surprinzător a pregătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x