Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Cătălin Rizea a anunțat cine a câștigat amuleta 9. Cum au reacționat chefii

Cătălin Rizea a fost cel care a jurizat preparatele pregătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. După ce i-a „fiert”, acesta a anunțat cine a câștigat a noua amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 10.

Cătălin Rizea, Irina Fodor și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
Cătălin Rizea a degustat preparatele și a decis cine a câștigat a noua amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

De data aceasta, cea de-a noua amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite a venit cu un bonus extrem de puternic, ce i-a intrigat pe chefi: șansa ca deținătorul amuletei să aleagă un interval de 15 minute din timpul probei de gătit în care concurenții din celelalte două echipe să se mute la bancurile adverse. Echipele se vor muta integral, cu excepția chefilor care vor rămâne la bancurile lor.

După ce a degustat cele trei farfurii pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Cătălin Rizea a anunțat cine a câștigat amuleta 9 de la Chefi la cuțite, sezonul 10.

Cine a câștigat amuleta nouă de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Cătălin Rizea a dat verdictul

Pentru a câștiga această amuletă, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit din partea Irinei Fodor sarcina de-a găti „caramelizate”. Fiecare chef a avut libertatea de-a alege orice preparate își dorește, singura condiție fiind să aibă în farfurie și unul sau mai multe ingrediente caramelizate.

„Am ceva emoții, pentru că uite-mă și în postura asta, de-a juriza sau de-a alege o farfurie de la chefi. Am fost în atâtea situații aici la Chefi la cuțite, și concurent, și jurat, uite-mă și degustător. Presiunea este foarte mare, fiindcă trebuie să daau și o amuletă”, a zis Cătălin Rizea, chiar înainte de-a se apuca de degustare.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 8. Ce s-a întâmplat după anunțarea verdictului

Cătălin Scărlătescu a gătit mușchi de vită caramelizat cu ficat de gâscă și ceapă caramelizate, piure cu trufe și pară fiartă în vin: un fel de Tournedo Rossini caramelizat. Sorin Bontea a ales să facă piept de porc cu morcov în caramel. Florin Dumitrescu a mizat pe un ananas caramelizat cu sos caramel pe pat de jeleu cu lapte de cocos și ciocolată albă.

Cătălin Rizea a analizat fiecare farfurie cu multă atenție și a făcut tot felul de observații despre gust, textură și combinația de ingrediente. În tot acest timp, chefii au urmărit cu multă atenție totul și s-au tachinat din plin.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Catinca Petre, fiica lui Mihai Petre, a făcut senzație! Ce rețetă a pregătit

La final, juratul din această ediție a anunțat cine a câștigat amuleta nouă din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite. Se pare că misiunea a fost una destul de grea, căci toate cele trei farfurii au fost un adevărat carusel de arome surprinzătoare.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Cătălin Rizea, care a anunțat cine a câștigat amuleta 9. Deși toate preparatele i-au plăcut extrem de mult, bonusul a mers către Cătălin Scărlătescu, semn că ceea ce a gătit a fost pe primul loc. Acesta a mizat pe un mușchi de vită caramelizat cu ficat de gâscă și ceapă caramelizate, piure cu trufe și pară fiartă în vin: un fel de Tournedo Rossini caramelizat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Andrei Leon i-a surprins pe jurați cu dezvălurile sale dureroase. Ce a povestit... Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Brighitta Gheorghe (Brighi), artista care a cântat cu Snoop Dogg, a gătit ceva ined...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x